tisdag 8 augusti 2017

Pappersremsa synonym

Föreslå en synonym eller ett motsatsord till pappersremsa. Ett stort lexikon - online och gratis att använda. Hitta Engelska ord snabbt och enkelt. Du sökte på ordet pappersremsa.


Vi hittade synonymer för ordet pappersremsa som du kan använda i korsordet.

Synonym til pappersremsa på bokstäver. Se exempel på hur pappersremsa används. Hjälp till att lära upp ordgurun. En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak.


Relaterade ord och synonymer: 1: dekorban konfetti, serpentin. Slip of paper translated from English to Swedish including synonyms , definitions, and related words. Betydelse och förklaring(ar) bokmärke - Substantiv bokmärke pappersremsa , band eller annat platt och tunt föremål som läggs i en bok för att snabbt hi.

Derived terms: pappersremsa. SYNODISK SYNONYM SYNONYMI SYNONYMIK SYNONYMLEXIKON . CONSUMER – synonym beteckning för det av Philips och Sony i samarbete utvecklade. Genom instrumentets referens- och mätkammare passerar stegvis en pappersremsa som är impregnerad med blyacetat eller silvernitrat. Den del som remsan lämnar kvar av det.


Tejpa ihop ändarna och stoppa en bit silkespapper i rundeln. Resultatet återges vanligen visuellt och trycks samtidigt på ett kassakvitto för kunden och på en pappersremsa , som periodvis avlägsnas från kassaregistret för . Helgläsning: Kan en lögndetektor, denna maskin som verkar så exotisk för oss svenskar, verkligen avslöja om någon ljuger? I våra villkor finns bland annat information om cyklar ombor reklamation av biljett, byten och förseningsersättning.


Bindel, tyg- eller pappersremsa använd för att slå in, pryda etc. PAPPERSREMSA PAPPERSRULLE PAPPERSSAX PAPPERSSTRUT. Riv upp rullen och låt ca meter av pappret hänga fritt. Kasta sedan iväg rullen så vecklas den ut och bildar en lång pappersremsa i luften. Den enklaste pH-indikatorn är en pappersremsa som doppas i lösningen och . Den kan realiseras med en pappersremsa som vrids ett halvt varv och därefter klistras ihop i ändarna.


I botten på den blå bägaren hade suttit en liten pappersremsa med ett långt nummer.

Mårtensson) (105) Tre meter längre bort på väggen satt en . Svärfar skulle hjälpa mig att spackla gipsskivor. Vi skulle använda pappersremsa mellan skivorna. Min idé var att spackla första.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg