fredag 18 augusti 2017

Intex poolöverdrag värme

Intex Rectangular Poolöverdrag 460x226cm. Håll poolen varmare använd ett värmebevarande skydd till din pool. Värmeförlusten i en pool delas upp på följande sätt: ca värme försvinner via vattenytan . Poolskydd är bra för miljön.


Poolen förlorar massor av värme om den står utan skydd.

Det går åt betydligt mycket mer kemikalier. Hos oss har vi et stort utvalg av Intex produkter - Fri frakt ved kjøp over 6kr. Handle online, bytt i alle butikker!


INTEX Easy Set-pooler har revolutionerat branschen och gjort det möjligt för miljontals familjer att njuta. Håller poolen fri frå smuts och hjälper till att hålla värmen i vattnet. Skyddar rörpoolen mot att löv och insekter landar i poolen då den inte används.


Färg blå Förpackning st Modell rörpool Övrigt Inte avsedd för Easy Set Pool.

Poolöverdrag med termofunktion som förhindrar vattenfördampningen, håller värmen och förhindrar smuts och löv . Det här värmeisolerande INTEX -poolöverdraget är enkelt att använda och hjälper till att hålla värmen i poolen. Passar pooler med en diameter . POOLSKYDD INTEX OVAL X M. Sedan tycker vi nog att intex är bättre än bestway, plasten känns tjockare. Bubbelplasten behåller också värmen mer och blåser inte av.


Solar överdrag för snabbare uppvärmning av vatten när den utsätts för solljus eller för att upprätthålla vattnets temperatur. Se till att skydda värmen i den uppvärmda poolen med ett poolskydd. En Intex Ultra Frame, det som vissa kallar plaskpool, barnpool eller. För det första skyddar presenningen naturligtvis att ingen onödig smuts kommer in i badvattnet.


En extra fördel med denna duk är att det också är en värme och . Ett gediget spabad med inbyggd värme - och massagefunktion. Skydda poolen och håll den ren med detta INTEX - poolöverdrag. Med en egen pool i trädgården eller på soldäcket har du alltid nära till ett svalkande dopp.


En pool kan vara en komplicerad och stor . Låt solen värma upp poolduken innan du stoppar in.

Täck poolen med ett Intex - poolöverdrag. Intex Typ: En så kallad Easy-set pool där monteringen sker genom att blåsa upp. Likaså stege och poolöverdrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg