onsdag 30 augusti 2017

Sigma superlatex kenmerkenblad

Watergedragen muurverf voor buiten en binnen, op basis van kunstharsdispersie. Universeel inzetbare muurverf op basis van . Hoogwaardige, universele, watergedragen . Dit is een van de beste soorten muurverf met een . Sigma Egalisatiepleister Kalkvrij. Author: Scripta Communicatie B. Zie hiervoor grondkleur in de rubriek aanvullende gegevens. Klik hier voor het kenmerkenblad. SIGMA FACADE COAT ARCADE MATT (opgekleurd).


Raadpleeg het kenmerkenblad voor meer informatie. Uitstekend dekkende, zijdeglanzende muurverf die ook nog eens prima is te . Heeft op beton geen carbonatatieremmende werking. Voor de wijze van opslag wordt verwezen naar het kenmerkenblad en. Superlatex klassiek verf gemaakt voor het schilderen van muren en plafonds.


SIGMA S2U Satin (is nu geworden) CONTOUR PU SATIN ). Sigmatex Matt Superlatex Wit L. Kenmerkenblad Veiligheidsblad. Je kunt de muurverf binnen en buiten aanbrengen. De muurverf is gemakkelijk te . Read the latest magazines about Superlatex and discover magazines on indojobs.


Brander Brava Matt De Brander Brava Matt is een lichtvullende, oplosmiddelvrije en geurarme muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Advies van de specialist: Voorbehandeling van . Vrij van foggingaktieve substanties. Nova Satin is op acryl basis en binnen makkelijk te verwerken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg