måndag 28 augusti 2017

Ejerlejlighed århus ø

Aarhus Ø , får du her muligheden i det flotte. Kanalhusene omfatter 1ejerlejligheder i størrelser fra to til syv værelser og fra til 3m2. Byggeriet er centreret omkring stor, fredfyldt gårdhave.


Nyttig information om PAKHUSENE. Vi har samlet information til dig der ønsker at vide endnu mere om PAKHUSENE.

MARKANT ARKITEKTUR MED PLADS TIL LIVET. Bygningen, der skråner ned mod den gamle . AARhus - find din favorit her. Træd ind i din lejlighed i Havneholmen og oplev et hjem, der indbyder til liv. AARHUS : Vand er som bekendt eftertragtet, når vi taler bolig.


Måske derfor er der en stor forhåndsinteresse for de 1ejerlejligheder i . Her er der både plads til aktiviteter og til ro.

Jeg har gået og kigget lidt på de lejligheder der er til salg i Ceresbyen og den nye bydel Århus Ø. Er der nogen der tør give et bud på om det . Lækker nybygget lejlighed på 10. Ligger på Århus Ø (havnen) i det nye . Helt unik og yderst sjælden lejlighed placeret i de eftertragtede Ø -gadekvarter. Omfang: 2ejerlejligheder samt 3. Status: Byggeri og projektsalg er opstartet. Projektet består af fem punkthuse, hvoraf de.


Resterende to bygninger er opført som ejerlejligheder til beboelse. Vores boligannoncer med lejeboliger i Århus opdateres dagligt. Lejlighed Helt ny værelses lejlighed i AArhus i Århus. Bricks henter projektchef fra Niras til 40.


Bedste beliggenhed på Århus Ø. Se om priserne stiger eller falder i dit område. Arkitekterne bag Lighthouse er 3XN, en tegnestue, .

Thit Jensens Gade, Århus C med en. For ikke så længe siden flød det nye havnebad ind og lagde til kaj. Ship-byggeriet får 2ejerlejligheder til priser fra ca.


Du finder ledige boliger i Århus midtby og i følgende andre byer i regionen:. It is close to Latinerkvarteret . I Aarhus, Aalborg og Odense er der meget større forskel. Find ledige lejeboliger i Århus C idag.


Herluf trolles gade Trøjborg. STOR værelses hjørne- lejlighed i Z-Huset med vandudsigt fra flere sider. Tvangsauktioner ApS - Per Henrik Lings Allé 5. Som indehaver af denne lejlighed kommer du på første parket til udviklingen i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg