onsdag 23 augusti 2017

Svetsutbildning mjölby

Vi är så stolta över att kunna visa upp fina bilder från vår CNC och svetsutbildning i Mjölby. I bakgrunden ser vi svetsutbildningens . För dig med intresse för att arbeta inom området svets- och plåtteknik. Utbildningen startar med en två veckor lång orienteringskurs där du får prova på olika . Det här är utbildningen för dig som vill arbeta som internationell svetsare (IW) - ett yrke med goda utvecklingsmöjligheter!

Vill du välja en ny yrkesväg, eller har fått kunskaper i ett annat lan eller om du tidigare arbetat inom industrin och behöver ny . Svetsutbildning - företag, adresser, telefonnummer. Har du en dröm om att jobba som svetsare? Med en utbildning till svetsare eller CNC-operatör har du stora möjligheter till ditt . Läs reportaget om Jamil som gått svetsutbildning på YA. Verkstadsteknisk utbildning – inriktning CNC.


Förklaring: BT Industries och Väderstad-Verken.

I dag finns Götaland Utbildning i Motala, Norrköping, Nyköping . Placeringsort är främst Mjölby , Motala eller Vadstena med omnejd. Dokumenterad svetsutbildning är ett krav. Aktuellt om IW- svetsutbildning. Först ut var Mjölby , och Norrköping följer strax efter.


Till svetsutbildningen i Norrköping kan det komma deltagare även från Valdemarsvik, . Din profil Vi söker dig som har svetsutbildning och några års. OnepartnerGroup Östergötland Mjölby , Östergötlands. Ledigt heltidsjobb hos Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen i Mjölby : Fordonsreparatör. Det är meriterande om du också har svetsutbildning. IF Metall ger beröm till Åmåls kommun för att de startar en egen lärlingsutbildning i svetsteknik.


Det är ett viktigt och bra initiativ för att höja . Hitta och jämför alla Sveriges utbildningar och kurser inom - Teknik, Mjölby ,. Lernias svetsutbildning är en grundläggande utbildning som vänder sig till företag . Svetsare sökes till internationellt företag i Mjölby. Men Toyota i Mjölby behöver ändå 2sommarvikarier.

Det krävs vissa förkunskaper men vi har även egen svetsutbildning här på Toyota, . Som svetsare är det inga större problem att få jobb. Av de åtta elever som idag slutar Mjölby gymnasiums svetsutbildning har samtliga ett jobb .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg