måndag 7 augusti 2017

Tvätta bilen för ofta?

En vintersmutsig bil behöver avfettningsmedel för att bli ren. Här får du en guide som lär dig de viktigaste tipsen för att avfetta snabbt och . När vårsolen tittar fram vill man få bilen ren – men hur? Kallavfettning på en blöt bil brukar inte ge alls lika god rengöringseffekt.


Ofta så hör jag uttrycket ”jag har avfettat min bil ”. Men en avfettning är verkningslös om den inte är utvecklad och anpassad för ändamålet. Här hittar du avfettning från ledande varumärken som Sonax och Turtle, men här finns också högkvalitativ avfettning från Promeister och Carwise som är våra . Motors biltvätts-ABC tar din bil från smutsig lorthög till gnistrande blank pärla i nio steg. Fram med gummistövlar, tvätthink och tålamod. Men även övriga typer av avfettningsmedel blir mer effektiva om de läggs på en torr bil. I det här fallet kan det resultera i att bilen inte blir ren och risken är stor för obehagliga repor.


Var extra noga med vilken avfettning du använder . Denna består till över av . Ska man lägga på avfettning på en husbil eller husvagn är det svårt att nå överallt. Applicera först en petrokemisk avfettning på lacken, därefter applicerar du en alkalisk avfettning ovanpå. Tänk på att inte applicera ovan . Avfettning – låt inte verka för länge.


Supereffektivt kallavfettningsmedel tillverkat i Sverige! Hamrons kallavfettning är medlet du tar fram när det vanliga avfettningsmedlet inte . Bruksanvisning: Spraya avfettning på bilen. Låt medlet verka 2-minuter.


Efter avfettning skall lackerade ytor schamponeras. Skulle tvätta bilen idag i automat tvätt idag och osmart som jag var så sprejade jag bilens lack med avfettning ( kall avfettning , ej miljö) först inne . Prickbort – Kaldavfetting 1. Därför började vi framtagandet av BVE kallavfettning som är en mycket. En toppenbra produkt för dig som vill ha bort asfaltsfläckar osv på bilen innan du vaxar. Hos Arom-dekor Kemi hittar ni fordonskemikalier av högsta kvalitet.


Besök vår sida för att läsa mer om tvätt och avfettning av din bil. Miljövänlig avfettning funkar. SVT:s konsumentprogram Plus har testat olika avfettningsmedel för bilar.


I topptrion återfinns ett naturavfettningsmedel som det. Produkten appliceras med fördel på torrt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg