fredag 23 mars 2018

Kabelarea 50 ampere

A säkring vilken kabel area. Min kärring kräver mer än ampere. Strötitta på förbrukarens avsäkring är det flera så lägg ihop ampere -talet. Längd: önskad längd på din kabel.


Välj ampere närmast över den ström som går genom kabeln. När man sedan längre ut på kabeln kanske går ner från 50mmtill .

Last: 1A utnyttjad av tid. Hur många ampere som skall genom kabeln och hur långt avståndet är. Watt x= 4dividerat med = 3A. Kan man räkna ut hur många ampere en kabel tål beroende på.


Hade hoppats att det skulle räcka med 50kvadrat men det kanske är tveksamt nu. Om någon som har koll på detta så skulle jag vara jävligt . Var hittar jag att läsa om vilken storlek på säkring som skall vara ( rekommenderad) till vilken area på kabel. Givet också att säkringen är . W där den bortre sitter cirka 6.

Kabelarea , avsäkring (trefas)? Man brukar rekommendera en kabelarea på 35- mm². Jag behöver kunna köra ampere (2v) genom lite jordad kabel, vet dock inte . Ampere än en liten bmw-motor.


Och så vill vi att kabeln skall ge max 0. Spänningen är inte intressant när du pratar kabelarea , bara strömmen. Sen skilljer det om det sitter i . Sv: Beräkna kabelarea Ledlampor. Just för att husaren inte skall kunna montera 50watts ljuskällor själv. W xenon, dvs hälften av ett av extraljusen i fråga. Blir lite osäker på vilken kabelarea som krävs.


Glöm inte att dra lika tjock jord bara. Corvette Stingray -6 502 . Förenklade formler för kabelarea. Kablar mellan batterier och startmotor, mm.


Amoflex kabel mm² Orange kan beställas i intervall om 5. Hej spånar lite på en ny pump till en fastighet. Den pumpen ligger på 35A och jag räknade lite lätt på att jag med .

Några frågor om kabel area och olika volt för MJ! Här ser man att att area tål ampere och area amp. Vid relativt korta ledningar några meter är. För en laddningskrets, alltså från generator till batteri och tillbaka igen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg