tisdag 20 mars 2018

Lejlighed østerbro til leje

Man finder således store og meget herskablige lejligheder til leje og salg på indre Østerbro , hvorimod ydre Østerbro byder på mere almindelige lejeboliger. Se 4boliger til leje til østerbro københavn fra Kr. Smukt og smagfuldt – med anderledes lejligheder fra til 1m², 2-værelser mange med . Søger du en lejebolig på Østerbro ? Så er Nordic Housing det rette sted.


Vi tilbyder boligudlejning på Sjælland.

Få hjælp til at finde ny lejelejlighed! Find og kontakt udlejere af ledige lejligheder og huse til leje omkring. Fantastisk lys og lækker lejlighed på Østerbro udlejes for mdr. København Ø Moderniseret, indre Østerbro , vær. Super lækker værelses billig lejlighed til leje på Østerbro.


Smuk lejlighed beliggende på Østerbro udlejes! Værelses lys, lejlighed på 57m med en fordelingsgang til stue, soveværelse, badeværelse og køkken. Muligheder for ekstra opredning på sofa.


Skandinavisk stil i Willemoes kvarteret.

Lækkert nyere køkken med stålfronter . Lejeboliger Østerbro - se alle ledige lejligheder , huse og værelser omkring Østerbro her. Udlejes på private lejevilkår. Lys og lækker lejlighed på Østerbro. Der er mulighed for leje af p-plads i kælderen.


Lejligheden er med entre, badeværelse,. Du kan udelukkende få denne bolig hvis du har en relevant lejebolig at bytte med. Klik her for at se alle vores lejeboliger på Østerbro , Sydhavn, ved Amager Strandpark samt i Ørestaden. Hellerup, ledig lejlighed Frederiksberg,.


Dejlig lejlighed på midtermolen på Østerbro. Desuden godt depotrum, fælles tagterrasse og mulighed for at leje gæsterum. Få et gratis udlejningstilbud eller kontakt os for information omkring udlejning af lejlighed , hus, og øvrige boligtyper.


Her finder du hovedstadens dyreste leje - lejligheder. Søg lejeboliger i hele Danmark. Find de bedste tilbud for værelses lejlighed til leje københavn østerbro.


Nyboder som absolut største kendetegn på Østerbro. Der kommer dagligt mange nye lediger boliger til leje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg