torsdag 15 mars 2018

Spotlights för apparatdosa

Downlight LED för montering i apparatdosa. SE kvalitetsbelysning till rätt pris. Spotlights -placering i badrum - Antal och watt? Litet inbyggnadsmått endast mm. Lämplig för infällnad i möbler och undertak i badrum.


Kan skruvs direkt i apparatdosa.

Vi har ett brett sortiment med LED- downlights som lämpas för installation i. P-1LED spot för apparatdosa , vit. Fast downlight för montering i apparatdosa. Kapslingsklass IP4 vilket ökar användningsområdet för Loxton LED downlight, får monteras i badrum. För tillfället har vi en fördröjd leveranstid på större gods (partigods) t. Enkel och smidig LED- spotlight.


En större täck- ring för montage i apparatdosa samt en puck för utanpåliggande montage medföljer. Vi utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights , downlights , dimmers och drivdon,.

Jag behöver en downlight som går att montera i apparatdosa eller kopplingsdosa. Ta alltid kontakt med en installatör för hjälp med all typ av installation. Drivdon för apparatdosa 350mA, 2-8W.


Din sökning gav ingen träff. Elegant armatur försedd med COB-teknik från SHARP. Stilig design med ordentlig reflektor istället för lins.


Vi använder cookies för att ge en god upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. För montage i vanlig apparatdosa eller i . Finns på tok för många olika tillverkare av LED-chip och ljuset skiljer sig bland dem alla. Infällda kopplingsdoser för.


Skruvas direkt i apparatdosa eller monteras i normal håltagning för downlight. Vision för apparatdosa , Mini downlight Färg: Krom. LED-Dimmer 1-150W för apparatdosa LED-dimmer som fungerar för laster mellan 1-150W LED. Man kan även använda dimmern till vanliga . LED väggarmatur 1W för apparatdosa och ELKO kombinationsram. Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket.


Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg