onsdag 14 mars 2018

Slipa väggar med maskin

Min tanke har hela tiden varit att köpa en vinklingsbar. Hur effektiv är en väggslip? Tröttnat på slipa för hand - vilken maskin ? Slipmaskiner som takslip och väggslip underlättar och gör slipprojektet mer flexibelt.


Slipa väggar och tak med slipmaskiner från Metabo eller Mirka.

Har bredspacklat en vägg och ska slipa den nu. Smidig slipmaskin som är idealisk för slipning av väggar och tak. Att slipa ett golv med vår EDGE golvslip är mycket enkelt och resultatet blir jämt och fint. Vill du bearbeta stora eller små ytor, slipa hörn och kanter eller rugga upp en yta, slipa av den eller.


Här hittar du gör det själv beskrivning om förarbete av väggar innan du sätter i gång. Om underlaget är av trä ska du spackla igen knastar och slipa ner ådring. Bosch PWR 1CE är gjord för att slipa bort puts, lack, tapet, gammalt kakelfix och betong.


Bosch har tagit fram ett helt system för bearbetning av väggar.

Flexibel och supereffektiv maskin. Vilken slipmaskin passar bäst för att slipa. Utrustad med ett långt skaft som lämpar sig. Med giraffslipen slipar du väggar och tak nästan helt dammfritt. En mycket lätthantera användarvänlig och lätt maskin.


Kardanknutsmonterat sliphuvud ger stor flexibilitet och optimal anpassning för slipning av väggar , tak och även golv. Flex Giraffslip WSE 5är en unik maskin som hjälper dig som skall slipa av tak eller väggar enormt mycket. Den utrustad med en 225mm slipplatta. Betongslipmaskin Giraff från Flex för snabb och effektiv slipning av. GIRAFFEN äR ETT extremt bra hjälpmedel för att slipa både väggar och tak, men fortfarande envisas många målare med att.


Du kan avlägsna både färg och lack, polera, grovslipa och slipa. Slipskivor i två olika storlekar till samma maskin är smart. Vi säljer olika typer av maskiner och tillbehör som du kan tänkas vara i behov. På väggar funkar det bra, men i tak så tycker jag den är jobbig att gå och hålla upp.


Funkar utmärkt, helt klart prisvärd maskin ! FLEX programmet för all professionell slipning , renovering och ROT-arbete.

Varje FLEX maskin är en mästare på sitt speciella område. VCE till vägg - golv- och takslipmaskinen så får du också en behaglig arbetsmiljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg