onsdag 21 mars 2018

Ulykke på motorvej e45 i dag

Endnu en ulykke på Ei dag ! Jysk motorvej afspærret: En person fastklemt efter uheld. Først og bedst på breaking news om drab, skyderier, ulykker, rockere og bander. Ekstra Bladet er straks på pletten.


Fredag formiddag blev motorvejen Eved Svenstrup afspærret efter en.

Nordjyllands Politi har lagt en liste op med alle . Få e- avisen og fuld adgang til BT. Spøgelsesbilist- ulykke lammer trafik på E45. Et spor var spærret efter uheld på motorvejen ved Støvring. Motorvej Eer genåbnet efter færdselsuheld.


Uheldet på jyske motorvej Enordgående omfatter ca køretøjer, heraf - lastbiler. Voldsom ulykke på den vestfynske motorvej ved Middelfart.

To mænd omkom og to kom lettere til skade, da fire lastvogne og en varevogn i morges stødte . Emellem Hadsten og Sønder Borup i Østjylland. Det oplyser vagtchef ved Østjyllands Politi Bo Christensen. Det er uvist, om de var involveret i den samme ulykke , idet der siden i. ESønderjyske motorvej er langtfra den eneste strækning, som siden i. AALBORG: Trafikken rundt om Aalborg på Emod syd blev torsdag eftermiddag stærkt generet af et uheld på motorvejen mellem Th. Dobbeltuheld på Eved Horsens gav kø. Medtrafikant så hash-ryger fyre op på E. DSB lukker alle rulletrapper på hovedbane efter ulykke.


TVØstjylland skriver, at to spor af spærret som konsekvens af . Se kortene: Sådan rammer sne og isslag Danmark i dag. Lige nu er der livsfarlige situationer på E45. Når mobilen tager hovedspring.


Fra i dag går politiet benhårdt efter disse bilister. Et uheld skaber lige nu farlige situationer på motorvejen. Et stort uheld spærrer tirsdag formiddag hele motorvejen ved Kolding.

Uheldet er sket på Ei nordgående retning mellem afkørsel 66 . Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Aarhus. En lastbil har siden ved 13-tiden holdt på tværs af motorvejen i det nordgående spor ved Sdr. Borup, hvilket gjorde det umuligt for andre bilister . Et alvorligt færdselsuheld medfører, at Eer spærret i sydlig.


Lastbil oversø kø : 67-årig dør i ulykke på sønderjysk motorvej. Der er sket et større uheld ved Vejlefjordbroen, der betyder, at motorvejen i øjeblikket er spærret i BEGGE. En mand fra Viborg mistede i formiddags livet i en voldsom trafik- ulykke ved Vejle.


To tonstunge lastbiler kørte mandag eftermiddagsammen på motorvej Eved Randers. Ingen personer kom til skade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg