måndag 19 mars 2018

Måla trappa färg

Arbetsråd för Alcro Servalac Aqua Täckfärg, Servalac Exklusiv Täckfärg, Panelgrund Grundfärg,. Måla trappan med Alcros slitstarka färger. Vi visar hur du förbereder och målar en trappa på ett sätt som gör att resultatet håller sig fint.


Låt torka och skrapa bort alla ojämnheter och löst sittande färg. Vi håller på att måla en trapp , men resultatet blir allt annat än bra.

Vilken färg till vit trappa ? Så hur gör man då för att måla sin trappa och se till färgen skyddar och blir hållbar? Som alltid med målning är ett bra grundarbete oerhört . Här finner du tips, råd och inspiration för målning av trappor inomhus. För att underlätta appliceringen av både grundning och färg kan dessa först appliceras . En invändig trappa behöver sällan bytas ut även om den nöts hårt.


Med slipning och ny färg kan man springa i den många år till. Har en furutrappa som jag vill måla vit.

Men vilken färg ska jag använda? Din gamla trappa kan bli som ny med lite färg , en trappmatta eller, som här med färdiga. Och varför måla alla trappsteg i samma kulör?


Vi valde att måla om trappan i den gråbeige kulören Rauk 55 fint till golvet av granit. Använd dig av färg och fantasi, eller tapeter och tålamod. Om du inte vill måla själva trappan , kan du gärna satsa på en stark färg på väggen bakom! Färgen är avsedd för betongytor, golv såväl som vägg samt ytor av trä eller fiberplattor. Att renovera trappan genom att måla , lacka eller olja om den är det billigare.


För att värma loss färg på större områden kan du använda en IR-lampa som . En trapprenovering lyfter den totala upplevelsen av er trappa och ert hem. Jag ska måla trappan själv, vad ska jag använda för färg ? När trappan börjar knarra och ser sliten eller otidsenlig ut är det hög tid att. Följ våra råd för hur du ger golv, väggar och trappan nytt liv. Spackla, slipa och måla är sen moment som ger resultatet, den så gott som nya trappan ! När det gäller gäller färgvalet bör du välja en färg som tål att slitas på.


Måla väggar, tak eller golv inomhus - med rätt typ av färg på rätt plats.

Hitta de bästa tipsen för en lyckad målning hos Beckers Färg. Till golv rekommenderar vi främst färgen Versante som är extra slitstark och har ett inbyggt fuktskydd. Fuktskyddet gör Versante mycket lämplig till ytor som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg