onsdag 1 april 2015

Regionale nyheder fyn

Risiko for tæt hjemrejsetrafik på Fyn. Halvkøligt vejr blæser hen over Fyn - for en kort bemærkning. Danmarks førende: Få en ny finger på fire timer på Fyn. Udvalgte artikler og billeder fra dagens trykte avis.


Du får lokale nyheder fra Fyn samt nyheder fra ind- og udlan erhverv, sport, kultur og meget mere.

Ny medieaftale vækker glæde hos regionale filmfonde: Vi er meget taknemmelige. Her finder du nyheder fra DR og alle vores TV og Radio kanaler live og on. Kom på besøg med din klasse på DR Fyn 08. Seneste udsendelser på PFyn.


Mest hørte PFyn programmer. Hør eller genhør de fleste af DRs radio-programmer her. Du kan høre programmer fra både P P P P P PBeat, PMix og PJazz. Med denne nye udgave af vores app får du nyhederne fra .

Tre spor i hver retning bliver en realitet på dele af motorvejen på Fyn , efter regeringen har indgået aftale med Dansk Folkeparti om permanent . Tide Bus skal køre regionalbusser på Fyn og Langeland. Odense og Fyn er på en rejse. IT-Branchens regionale udvalg Fyn. DR Fyn producerer blandt andet den regionale radio PFyn , samt indslag til.


I weekenderne produceres regional morgenradio, samt regionale nyheder. Undersøgelsen finder sted i havet, omkring Fyn og han har brug for hjælp. Fra december vil passagererne opleve flere regionale bussafgange på seks.


Næsten en kvart million flere passagerer forventes at stige ombord på de regionale busser på Fyn i de kommende år, når . Min søn på år kommer ikke til at se regionale nyheder klokken 19. Det betyder, at de regionale nyheder i TV 2-udsendelserne kl. Fyn – dem skal vi åbne døren for i de fynske virksomheder. Storebæltsbroen lukket mod Fyn efter ulykke: Tre personer fastklemt.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen. Nu er den flyttet fra golfklubben til Kunstbygningen . TVFyn har anvendt et stykke af Holstebromotorvejen, som endnu ikke er taget i.

Til det formål skulle den regionale tv-station bruge et stykke . Det skyldes især de lokale og regionale energiselskaber, som i mere. På Fyn er dækningen med fibernet i flere kommuner på over procent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg