måndag 22 augusti 2016

Betsa furu till teak

Betsa furu till Ek eller teak look a like - postad i Gör det själv: Hej hejTänkte bygga en tvbänk, eller en bänk bara, tanken är att ramen ska bli . Slipar du sedan på den betsade ytan blir den lätt flammig. Innan du börjar betsa ska du se till att du har tillräckligt med bets för hela ytan. Herdins Lackbets Aqua är förlåtande till sin karaktär, genom att den är återlöslig i. Herdins Äkta Bets är vattenlöslig pulverbets och det klassiska sättet att betsa.

Ammoniakbehandla furu före betsningen för en jämnare och vackrare betsbild. Har till slut hittat panel som passar till min bardisk. Tyvärr så är eken nästan ggr så dyr så jag har lite funderingar. Att försöka betsa annat trä så det ser ut som teak blir sällan annat än. Furu kan aldrig likna mahogny, spelar ingen roll hur många gånger man betsar!


Fernissa utan att olja först? Om man betsar det med Herdins äkta bets, teak -brun så blir det mkt snyggt.

Det skulle säkert funka med furu me dränk in det med linolja och . Var extra noggrann med att kontrollera nyansen om du väljer att betsa på något annat träslag än det vi rekommenderar i. Du kanske föredrar att betsa träet innan du applicerar. Om du måste arbeta inomhus, se till att du har bra ventilation. Godkänd för ädelträ Teak , Mahog- ny etc . Många använder Lackbetsen till renovering av äldre möbler.


För feta och kådrika träslag (t ex furu ), tillsätt några droppar ammoniak () i vattnet. Många möbler är också tillverkade av flera olika material, till exempelvis. Det är lätt att tro att Hardwood-trä har samma egenskaper som teak. Träbets Moorish Teak 946ml ZAR träbets appliceras enkelt med en trasa för att tillföra träet en.


TRÄBETS OLJEBASERAD ZAR MOORISH TEAK 236ML. Från plastbåt eka till sportfiskebåt - Duration: 1:30. Det brukar inte funka att betsa en yta till en ljusare kulör utan man får betsa mörkare.


De flesta ytor som laseras är vanligtvis innertak av furu eller granpanel. För att kunna betsa en träyta måste färg- och lackskikt tas bort. Välj klarlack med hänsyn till önskemål om glans med mera.

Virket är furu skulle jag tro och jag skulle vilja ha trappen mörkbetsa. Arbetsråd för Alcro Träolja, Ädel Trälack, Terrass och Bestå Fönsterfärg. Den är vattenavvisande och lämplig för ädelträ som till exempel.


Sol och luft gör att fernissan hårdnar och till slut spricker, och det årliga. En behandling med järnvitriollösning på en träyta ger efter kort tid en vacker och beständig, brungrå till silvergrå färg. Bräderna bör behandlas före uppsättning, . Möblerna till trädgården är gjorda för att stå utomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg