måndag 22 augusti 2016

Gradmåler

Køb VINKEL MED GRADMÅLER 300MM online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i måleværktøj og håndværktøj hos Harald Nyborg. Her finder du forskellige vinkelmålere.


Kendte mærker som eksempelvis Limit, Diesella . Vinkler og gradmålere til professionelle håndværkere.

I denne kategori finder du håndværktøj som bits, file, lommeknive, måleværktøj og meget mere. Se hele vores store sortiment her. Limit vinkel og gradmåler digital . Fra 15DKK Fra 19DKK inkl. Typer af cookies vi bruger på vcfyn.


Kan anvendes både til bestemmelse af en eksisterende vinkel såvel som konstruktioner, hvor der ønskes . Anvendes til bestemmelse af en eksisterende vinkel. Med matforkromet dobbelt skala, måleområde.

Det kan du alt sammen klare med dette genialle præcisionsvaterpas med indbygget trinløs gradmåler. Du kan enten måle en eksisterende hældning, eller. Klik på ikonet for at hente en PDF af varen. Winkel-Einstellung (max.) 1°.


Materiale-egenskaber, Nikkelbelagt. Køb den hos SB Special butikken, . Gradmåleren har magnet og kan bruges til utallige formål. Vores websted anvender cookies, der er placeret af Kramp samt af tredjeparter. Naturligvis passer vi godt på dine personlige . Benyttes mellem top og nøgle i de tilfælde, hvor ikke alene et bestemt moment er ønskeligt, men også hvor bespænding . Anvendelse:til vinkelmåling eller til påføring af en vinkel. Sortering Standard sortering.


Billig gradmåler digital 1mm - Find de helt rigtige grader med denne måler fra Diesella - Proff værktøj til de rigtige priser - Samme gode service til . Vi beklager at vi ikke har ordet gradmåler ! Se også hele udvalget af Måleværktøj. Lille, smart, praktisk og præcis.

Med en digital gradmåler forvandles din gamle moment- eller skraldenø- gle til et præcisionsværktøj. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Med forkrommet dobbelt skala, måleområde 0-1°, forkrommet skala laserutskrift. Digital gradmåler går begge veier. Innebygget magnet for lett festing til hvilket som helst strammeverktøy.


Nøyaktighet: ± for 90° rotasjon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg