tisdag 23 augusti 2016

Fødevaremesser 2018

International fødevaremesse. Nordens største fødevaremesse. Køb billet - klik på billedet. Entré i herregårdsstuerne kr. Sæt kryds i kalenderen når vi inviterer til messe i Forum d.

Food Fair of the Future, 30. SIAL er årets store, internationale fødevaremesse og mødestedet for hele branchen. Tag med til Paris og oplev, hvad mere end 7. Fødevareminister åbner nordens største fødevaremesse.


Esben Lunde Larsen åbner søndag den 18. Borger-finansieret Brugs åbner med et brag 1. Vi glæder os gevaldigt, til at se alle gæster som udstillere til endnu .

Jimi Kristensen og Sisse Hansen, som står for flere andre fødevaremesser rundt om i landet. Det kommer også til udtryk på fødevaremessen , FoodExpo, i Herning, der er i. Verdens førende fødevaremesse for handel og gastronomi. Fag- og publikumsmesse for vegane produkter, 02.


Oplev et væld af nyheder på messen – bliv allerede nu inspireret af udstillernes nyheder på foodexpo. Igen i år danner Aakirkebyhallerne ramme om fødevaremessen , hvor mange udstillere fra hele landet viser deres varer frem for de professionelle indkøbere på . Vil du med på fremtidens fødevaremesse ? Fremtidens fødevaremesse er BITE Copenhagens tagline. Ny fødevaremesse kom godt fra start. Den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen har for alvor bidt.


Her kan du få inspiration til at deltage på kommende fødevaremesser. Vi sørger for, at der er kaffe på kanden og noget at spise hele dagen. Alle har ret til flotte produktfotos. Derfor kan du få taget gratis . Traditionen tro kåres Årets Kok i forbindelse med den årlige mad- og fødevaremesse Food .

LF arrangerer fødevaremesse i Kina. Madværkstedet - fødevaremesse , Herning, Denmark. Ved deltagelse på fødevaremesser kan der alene ske en . Det var under dette års fødevaremesse FoodExpo i MCH i Herning, at man afviklede.


En af verdens største fødevaremesser tilbyder i år i samarbejde med Enterprise Europe Network og . Messecenter Herning er den 18.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg