torsdag 25 augusti 2016

Stål både til salg

Det er den perfekte båd til både vandsport og cruising på søen. Motoren er ikke monteret på båden endnu, så er du . Vi har annoncer under både for Stål både til salg fra Bilzonen. Find og køb din brugte båd på det store tyske marked.


Nye og brugte Både samt stort udvalg i påhængsmotor. EnhedKøb, salg og leje af nyt og brugt:.

Sandblæsning af både , Våd sandbl. Deres både og yachts er bygget i en god kvalitet, og de er utrolig nemme at vedligeholde. Du er på den største hjemmeside med både til salg i Holland.


Combining the unique talents of Pieter Beeldsnijder with Dykstra Naval Architects , 90m yacht ATHENA is a classic schooner for modern times. Her på markedet er der masser af brugte både til salg. Der er desuden mange forskellige mærker at . Linden Kotter 1- Fantastisk lækker motoryacht udbydes her til salg. Her er brugt kraftigere stål – hele vejen igennem, her er installeret stort . Lady Marjan er ligeledes velegnet til helårsbeboelse, da hun både er .

Salg fra lager, få et super tilbud med udstyr - kom og oplev båden i vort nye Showroom! Rå power med en kraftig stål propel og unik balance aksel! Motorbåd - Både sælges, Hollandsk Stålmotorbåd. Tempo Bådsalg sælger også nye både og er eneimportør af brands i særklasse : Windy fra Norge, Jeanneau sejl og motorbåde fra Frankrig, Prestige Luxury . Sæt din båd til salg eller køb drømmebåden hos os.


Vi har flere års erfaring i salg af brugte sejl- og motorbåde. Bord i cockpit, Hynder i kabine (kom ikke med på billederne), dybdemåler, kompas, badeplatform med badestige, propel i rustfrit stål. Køb og salg af fiskefartøjer, Fiskerettigheder, Tonnage.


VI HAR MAF TILLADELSER I ALLE KATEGORIER TIL SALG Ring og hør. Hvis de dimensioneres til det kan stål - og alu både tåle issejllads. Longum Stål utfører stålgjenvinning og salg av både nytt og gammelt stål.


Vi har lang erfaring innen bransjen, og er kjent for rask service. Norsk Stål selger kun til bedrifter - ikke til private kunder. Men vi takker så meget for interessen! Vi har et stort udvalg af fenderlister som sidder på de fleste danske både , samt internationale mærker. Ukjent antall både ny og gammel betongtakstein.


Veg-rør i betong og stål , både brukte . Grundet markedet er der mange spændene offshore skibe til salg til fornuftige salgspriser.

Fra små crew både til færger og DP beboelses skibe ude på havet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg