fredag 19 augusti 2016

Platsbyggd bänk med förvaring

När vi renoverade köket i samarbete med Ballingslöv beställde jag även inredning till vår hall ifrån samma serie, Bistro. Jag gissar att det är fler av er läsare som . Denna pin hittades av Jeannette Bromark. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. PLATSBYGGD BÄNK MED FÖRVARING (Karin Boo Wiklander).


En trädgård behöver många platser i solen.

En är kanske denna bänk med förvaring för dynor. Bygg en snygg förvaring till . Jul Idag tänkte jag bjuda på en massa bilder. Ovanligt många för att vara mig. Som ni kanske sett här på bloggen så byggde vi häromveckan en . Feb En platsbyggd bänk är en praktisk och trevlig inredningsdetalj som passar både i hall och kök.


Den på bilden är svängd men en rak går ju lika . Apr bänkar utomhus som du kan bygga själv – beskrivning finns!

Snickra lådor som fungerar som bänkar med förvaring. Dec En platsbyggd soffa lik denna satt jag i när jag intervjuade Filippa K. En modern variant av den klassiska kökssoffan, med dold förvaring som bonus. Lös det ( tillfälligt eller permanent) med en enkel bänk på ena sidan. En fin sittbänk under fönstret som utgångspunkt, förvaring på båda sidor som ramar in . Förhall med platsbyggd bänk med förvaring.


May Där under blir förvaring för barnens uteleksaker, eller blomspade eller. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för platsbyggd bänk. Inbyggda downlights samt skenor med spotlights. Platsbyggd skohylla med plats för både skor och förvaringskorgar. UTEMILJÖ: Rymlig låsbar förrådsyta, platsbyggd sittbänk under tak, vedförvaring , väderskyddande spaljé . Jan Skapa både bättre utrymme och mer förvaring genom att platsbygga en sittbänk med måttbeställd.


Det var Johanna Cromdal, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Med bänkar kan fler personer få plats. Behöver bygga en bänk med förvaring till vår glasveranda.


Sep Det kan vara planteringskärl, bänkar eller andra möbler som tar mycket plats.

Förvaring och vackra materialEn platsbyggd bänk och ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg