fredag 12 augusti 2016

Sporløs nye afsnit

Men Ivans biologiske mor kom aldrig tilbage efter ham og Ivan endte med at blive adopteret til Danmark. Ditte Haue er vært og rejsefører, når otte modige danskere tager ud på deres livs rejse – i . Michelles mor, der kun var 1 da hun bortadopterede sit barn. Siden optagelserne har far og datter holdt kontakten. Ninna skal finde sin familie i Columbia. Nete var kun få dage gammel, da hun blev afleveret på et børnehjem i Thailand.


Se videoenog find ud af mere. Louise (Klara) leder efter sin dejlige mor! Her kan du møde 52-årige Thomas, der har levet hele . Og deltagerne har skrevet under på kontrakt, som siger, de ikke må afsløre sandheden om . Det fik ham til at søge efter sin fars navn på . Hollywood-par er i København! Sporløs -programmerne på DR er aftalt på forhånd.


X Factor-dommer med i nyt talentprogram! Brad og Angelinas seks børn gik amok på museum! Her er Jeppe Nybroes nye job! Håber det er helt nye afsnit , de er i gang med.


Sidste år trådte nye regler i kraft, som betyder. Du kan nu hente alle afsnit direkte i iTunes. Det er en usmagelig og grov.


Og det seneste nye er, at vi sælger vores hus og rejser til Australien. Søren forsvandt sporløst for år siden: Alle troede, at han var død - men. Det nye opkald tyder nemlig på, at Søren Baisgaard vitterligt kan . Ej jeg blev godt nok også rørt Anna sikke et fantastisk afsnit ! Lea Skovsgaard er sognepræst. Første afsnit var meget bevægende for mig, da Thomas skulle møde .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg