torsdag 11 augusti 2016

Nybyggeri århus lejligheder

Få overblik over alle nybyggerier og projektsalg i Aarhus og find spændende leje. De kommende år vil du opleve endnu mere nybyggeri i Aarhus. Valdemars Have er 1nyopførte lejligheder , som rummer eventyr, magi og kvalitet. Aarhus vokser og forvandles markant i disse år, og det kan være svært at følge med i alle.


Træd ind i din lejlighed i Havneholmen og oplev et hjem, der indbyder til liv. Nyd tilværelsen i gennemlyste stuer, tag et glas vin på altanen og lad dig inspirere .

AARhus - find din favorit her. Domis 1-værelses lejligheder , alle med altan. Riis Skoven (løberuter), supercykelstien, letbanen og Aarhus C, m. Storbyernes gamle lejligheder slår moderne nybyggeri.


I Aarhus derimod har det været de nye lejligheder , der har været i højest kurs de . Scandinavian Center Aarhus ligger yderst attraktivt med kort gåafstand til Strøget, banegården, kultur- og byliv samt alle transportmuligheder til . Frederiks Plads i Aarhus C - find din ønskebolig eller virksomhedens drømmedomicil på byens nye plads. Nulstil søgning Vis lejligheder. Vi udlejer lejeboliger på seks attraktive adresser i det centrale og nordlige Aarhus , og har mere end års erfaring med udlejning af lejligheder i Aarhus.

Lækker og moderne lejlighed med vaskemaskine og tørretumbler. Der er kælderrum, cykelkælder, fælles gårdmiljø og mulighed for leje af plads i P-kælder for . Vicevært: Elvis Brstilo Adm. Sophie Mogensen Antal lejmål: bolig og erhverv. Med en lejebolig i Ceres Byen får du et hjem i hjertet af Aarhus omgivet af både butikker og grønne områder. Samtidig er resten af byens restauranter, butikker, . Find Aarhus i Lejelejlighed - - Aarhus på DBA.


Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje-, eller fritidsbolig . Bygningen er pælefunderet og udført i . Aarhus C med stort køkken-alrum, to værelser og stor solrig altan. På minutters gang finder du Aarhus street foo gå. Latinergården - moderne lejligheder i hjertet af Aarhus til leje. Nye lyse lejligheder i Risskov Brynet med fantastisk beliggenhed.


Udsigt over Aarhus by og bugt på Peter Sabroes Gade. I uge fik nye lejere overdraget deres lejligheder på Peter Sabroes Gade. Hos Nybolig Bruuns Bro i Aarhus får du personlig rådgivning og hjælp til at sælge.


Vi har specialiseret os i salg af andelsbolig- lejligheder , ejerlejligheder og . Ejendommen rummer nybyggede og moderne lejligheder i varierende størrelse.

Lejlighederne er velegnet til studieboliger, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg