onsdag 24 augusti 2016

Messer i københavn 2017

Find og køb billetter til Messer og udstillinger. North Grow Cannabis Expo Bella Center, København S EVENTS - Messeguide messeguide. Messeguide hjælper dig med at finde en messe eller udstilling i Danmark , baseret på ste tid eller interesse. Københavns Kommune har indført p-forbud på pladsen foran Øksnehallen og . Her får du listen over messer , du ikke må gå glip af i år, hvis du er professionel eller design-entusiast.


Billet til Sund Livsstil messe i Øksnehallen i forsalg!

Du sparer både penge på din entré og undgår kø til betaling på dagen. Forums arrangementkalender byder i dag på et stort og varieret mix af koncerter, fagmesser og udstillinger med fokus på oplevelser og livsstil. Besøg Outlet Messe i Valby, Århus, Ballerup, Hillerø Odense, Roskilde, Bella Center. Fashion, mærkevarer, restpartier, kollektionsprøver. Men det er samtidig også en . Rejsemagasinet Vagabond arrangerer to forskellige rejseevents i København.


Vælg det event i menuen til venstre, som du gerne vil vide mere om. Danmarks bedste messearrangør - en anerkendelse, .

InterComp Danmark ApS er landets største messearrangør inden for bolig- og. CPH LabMed messen har ændret navn ifm. Så selv om vi havde 2udstillere til messe , kan vi ikke være vært for et event, hvor.


Sted: Bella Center, Hovedindgangen, Center Boulevard København S . Lokomotivværkstedet i København. Gennem årene er Modeugen i København blevet en stadig større begivenhed - både nationalt og. Messen er ligesom CIFF en lukket professionel messe.


HR- messe , Træfpunkt HR i Øksnehallen i København. Tværfaglig konference om fremtidens byggeri i København , 20. Messen Denkmal Leipzig er en europæisk messe for håndværk og bygningsbevaring og istandsættelse af ældre bygninger, . Camping i Bella” er fra fredag den . Dit Bryllup sted i København.


En ny, fantastisk messe for bryllup og fest, og I får mulighed for at finde alt . Copenhagen Skills Uddannelsesevent blev afviklet 22. Eftersom det er en messe , kan du komme forbi og være der så længe som det passer dig. Besøg vores events og messer og oplev vores produkter live. Udforsk din indre rejse ud i spiritualiteten, kom og oplev en bred pallette inden for det åndelige.


Mød ligesindede e-handlere til landets største konference og messe.

Clemco Danmark inviterer igen i år til Scandinavian Coating Messe - Nordens førende messe inden for . Ligesom i resten af København er det dyrt at parkere ved Clarion og i Lufthavnen. Vi tager ansvar for at jeres arrangement bliver en succes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg