fredag 26 augusti 2016

Bilrekond steg för steg

Sol, sommar och barnspyor i baksätet. Då är rekondfirman bästa utvägen för många. I dag finns miljövänliga alternativ till traditionella . Här är enkla steg som gör att du uppnår den riktiga superputsen utan att offra alltför mycket tid.


Det finns förstås en del fallgropar som vi vill . Under både vinter och vår utsätts din bil för tuffa påfrestningar.

Enkelt och miljövänligt med högtryckstvätt och riktigt avlopp. Ha på en avfettning som verkar på blöt bil, tex. Om du inte har en avfettning som går att ha på blöt bil så hoppa över steg 2. Proffsrekonda: Lär dig proffsens knep vid rekonditionering, steg för steg.


Renare fälgar: Guide till hur du rengör fälgarna med bra resultat. Lacken poleras i flera steg. För extra skydd och glans läggs . Motors biltvätts-ABC tar din bil från smutsig lorthög till gnistrande blank pärla i nio steg.


Fram med gummistövlar, tvätthink och tålamod.

Bilen poleras med en kombiprodukt som polerar och vaxar i ett steg. En rekonditionering är en grundlig rengöring och städning av bilen som återskapar nybilskänslan och fräschar upp. Bilia lackbehandling steg-för-steg. Vi börjar behandlingen med att tvätta och avfetta bilen. Därefter öppnas porerna som finns i lacken upp genom polarisering , . Tvätt av läderklädsel, rengöning och återbehandling i tre steg 6kr.


SAMS BILREKOND - Special Erbjudande. Vår finaste lackskyddsbehandling med ett års garanti kräver noggrant arbete i flera steg. Teamrekond i Södertälje erbjuder bl. Vi ger din bil lackskydd genom att först tvätta bilen, sedan förbehandla eller renovera bilen i flera olika steg beroende på lackens skick.


Genom att våtslipa och polera lyktglasen i flera steg för att avslutningsvis lägga på en försegling så återskapar vi den klara ytan strålkastaren skall ha. BMW EM-Sport STCC Edition som har blivit polerad i tre steg samt fått vårt ettåriga keramiska lackskydd. Ingår i ett återbehandlingsprogram. Undrar du vad en bilrekond går ut på, vad den innehåller och vad den gör för nytta?


Med dessa steg kommer din bil att se som ny ut igen! Bilens lack poleras med speciella medel i flera steg för att bygga upp en perfekt yta som är så nära i nyskick som möjligt. Ofta blir bilens lack blankare än när den.


Partille Bilrekond HBs uppgifter.

När du tvättar bilen hos oss, så går den igenom flera steg. Boka UTVÄNDIG BILREKOND 4min , 2. Behandling görs av vinyl- och plastdetaljer. Utvändig tvätt med avfettning och.


Att köpa bilen är steg ett, steg två är att välja vilken nivå du vill ha på ditt bilanvändande. Vi på Liljas är en helhetsleverantör – det innebär att vi kan leverera allt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg