tisdag 23 augusti 2016

Ångtvättar

Med en ångtvätt kan du rengöra nästan allt i hemmet, från golv och textilier till vitvaror . Med inbyggt HEPA-filter minskar du spridningen av partiklar i luften, en stor vattentank minskar behovet av påfyllning hela . Vilka krav bör din ångtvätt. Sortera efter: Relevans, Nyhet, A- . NetOnNet har ett brett sortiment av ångtvättar. Välj det varumärke och den modell av ångtvätt som passar dig och ditt behov bäst.

Bäst i test – Ångtvättar – experttester. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Det är ångan som gör jobbet och som effektivt besegrar smuts, fettavlagringar och . Skippa de starka kemikalierna och satsa på en ångtvätt istället. Den varma ångan från ångtvätten gör så att smuts släpper från kakel, glas och liknande ma.


Grundrengöring utan behov av kemikalier. Kärcher ångtvättar är perfekta för hårda golv, armaturer och mycket. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus!

Hitta din nya Ångtvättar hos Tretti. Beställ online, det är snabbt, enkelt och billigt. Vi har Ångtvättar från kända märken till alla behov.


Alltid fri frakt i hela landet . Kompakt handhållen ångtvätt , perfekt för vardagsstädning. Effektiv rengöring, tar enkelt bort smuts. Kärcher, Wagner och BlackDecker ångtvättar tar kål på alla vanliga bakterier i hushållet utan att använda kemikalier. Stort sortiment, många tillbehör, bra priser.


Rengör ditt hem utan kemikalier. I vårt stora sortiment hittar du ångtvättar som hjälper dig att få ett skinande rent och hygieniskt hem. Det finns inte mycket smuts, som kan stå emot våra ångtvättar.


Köper du en ångtvätt håller du hemmet rent och fritt från kemikalier. Vissa modeller kan också användas för att . Vi säljer och hyr ut professionella ångtvättar och golvtvättar. En Ångtvätt hjälper dig hålla rent i hemmet utan att tära på miljön med farliga kemikalier.


Med hjälp av ånga och lite el kan du på nolltid få rena ytor i alla rum. Vi vill alla ha det rent och fräscht runtomkring oss. En välstädad och fräsch miljö gör mycket för trivseln och.

Hygienisk rengöring utan rengöringsmedel Kärchers ångtvättar och ångtvättar med sugfunktion rengör ekonomiskt och hygieniskt – utan kemikalier. Professional ångtvätt med separat sug. Easy Steam Vacuum är en ånggenerator som arbetar med ett tryck på bar och 1°C av ånga, och har utvecklats för . En ångtvätt ersätter starka kemikalier i kampen mot smutsen.


Se fullständig produktinformation. Hos Luvata i Söderköping har ångtvättar ersatt både alkalisk avfettning samt varmvattentvättar i delar av företagets produktionsprocess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg