onsdag 17 augusti 2016

Søtlig lukt i huset

Her kjenner jeg en søtlig lukt som kan tyde på en død smågnager i kanalen,. Når du åpner døra, kommer den fuktige lufta ut i resten av huset. Lukt er ofte det første varseltegnet på om du har et fuktproblem i huset , sier Roger Zachariassen i Anticimex.


I tillegg til materielle skader, kan . Lukt betyr forekomst i luften av kjemiske stoffer som fri gass eller på svevestøv. Lukter det rart i enkelte rom i huset ditt?

En litt merkelig eim du ikke helt klarer å sette fingeren på? I verste fall kan dette faktisk være et tegn på . Huset er bygd 8 så ikke veldig gammelt sånn sett. Fortvil ikke, du kan fjerne vond lukt ved hjelp av bakepulver!


Vonde lukter kan fort spre seg i huset dersom man glemmer å fjerne kilden, og det kan være . Denne lukta var kun på soverommet, ingen andre steder i huset. Kan legge til at for noen dager siden kjente jeg et snev . Da kom det fram en ganske stram syrelignende og kvalmende søtlig lukt.

Jeg er ganske overbevist om at det skyldes urin (maur tisser vel?) fra . Søt , litt kvalm lukt - kommer ofte fra gulvbelegg på grunn av reaksjon mellom. Eller, hadde selv problem med litt funky lukt selv når jeg flytta inn i. Fukt, sopp, kryp, frost og sol, er de mest alvorlige truslene mot det norske huset. Råte har gjerne en litt emmen og søtlig lukt. Det var litt uro i huset og som sagt merket andre dette også og en.


Det er ikke sikkert det er tilfelle i ditt hus, men en søtlig råtten lukt var det vi . Kjenner du en dårlig lukt i huset som du ikke finner årsaken til? Her forteller eksperten hvordan du skal snuse deg fram til luktkilden. Stram lukt kan indikere råte - Sterk eller stram lukt , ofte litt søtlig - kan . Problemer med fukt i huset kan resultere i både muggsopp og ekte hussopp.


Mugglukt eller annen unormal lukt kan være tegn på at noe er galt. Som ellers i huset , bør du også her sjekke ventilasjonen. Har fått en vemmelig lukt inne i stua og har vasket ned alt, men lukta er. Om katten er aldri så søt , så kan det hende den etterlater seg lukter vi ikke alltid.


Dersom du sliter med lukt i huset og det kan virke som om kilden er i bad eller . Vi ville ha nydt måltidet enda mer hvis vi ikke helt fra det øyeblikket vi kom inn i huset , hadde kjent en underlig søtlig lukt.

Mens vi satt og spiste, var det som om . Jeg tror jeg har det litt slik i huset vi akkurat har flyttet inn i, men ikke hele tiden. Søtlig lukt på hytte Hjem og utstyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg