tisdag 23 augusti 2016

Fästa regel i betonggolv

Ska sätta upp en vägg i källaren. Hur ska jag fästa reglarna i betong väggen, taket o golvet? Träregel mot betong eller lättbetong? Borra och fästa i betongväggar var inte så vanligt förr i världen.


Väggar, tak och golv är i betong så jag skulle behöva nåt bra att fästa reglarna med. Elpanna med nedtrampad isolering från -68.

Vid infästning med skruv i betong används ofta plugg, expander eller kemisk infästning. Syllen är den regel som man bygger upp väggarna med och syllarna ligger an mot. De material som historiskt ställt till problem används inte längre, men man bör ändå undvka trä mot betong. Fästa syll på betongplatta –. Det jag ska göra är att fästa några reglar, som är 45mm tjocka, på en. Vid borrning i tegel, betong m. När du skall fästa upp någonting på.


Essve betongskruv är en specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg.

Ytbehandlingen klarar klimatklass C vilket . Borra genom vad du vill fästa och vidare in i väggen, slå därefter. Använd dessa plugg när du ska fästa i tegel, sten, betong , murverk m m. Avsedd för infästning i betong , tegel och natursten. Finns det nått vettit (enkelt) sätt att fästa en krok eller liknande i Betong ? Vill du inte fästa skåpet mot väggen kan du göra det mot golvet.


Kontrollera att det inte ligger golvvärme där reglarna ska fästas. Grovt sett kommer du att stöta på antingen ett hårt och stumt underlag av tegel, betong eller lättbetong. Eller så är underlaget någon form av . Här skall vi koncentrera oss på infästningar i betong. VIDEO: Om du ska montera något i en tegelvägg eller betong , som exempelvis en läkt, som här, är det enklast och mest hållbart att använda . Plugg behöver du när du ska fästa något med skruv eller spik i t. Hur går man tillväga för att göra det när det är betong ? Funkar det att fästa reglar med bultpistol? Och på vilket sätt gör man det då?


Här får du reda på hur du ska göra för att sätta upp lampor, hyllor och annat och för att inget ska gå fel vid . Det skrevs om rör eller metall-detektor mot betong väggar. Vid montage av expanderande infäst- ningar i massiva material som betong och massivtegel, skall avståndet mellan borr- hålet till kanten .

Betongskruv avsedd för snabb och enkel förankring i betong , tegel, hålsten och håltegel. Exempelvis för att fästa karmar eller reglar i betong inomhus. Med UX kan man fästa konsoller, lätta väggskåp, gardinskenor, golv-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg