torsdag 18 augusti 2016

Burkkylare i marken

Plastmo har precis lanserat en ny typ burkkylare till folk som önskar kall dricka,. Denna burkkylare behöver ingen ström eller någon annan drivkraft. Du gräver helt enkelt ner den i trädgården där det är 6-grader i marken året runt, och kan.


Plastmo burkkylare är en ny typ burkkylare till folk som önskar kall dricka, utan att. Passar perfekt att ha i trägården.

Kylbrunn till dryck som grävs ner i marken och låter jorden hålla kylan! Så länge du kan gräva ett hål i marken. Det är Ted Lillevold från Borlänge som har som hobby att återbruka prylar och uppfinna saker. Här är temperaturen 6-grader året runt.


Med burkkylaren från Plastmo så får du alltid den . Surfade in på denna coola ölkylen. Man gräver ner den så att marken kyler ölen. Burk Kylare med tryck som passar cl är en kul reklamsak.

Den kan både kyla och värma. Att vistas i skog och mark kan vara en skön flykt från stressen i vardagen. Fiska, bada eller bara njuta av . Den transporterar burkarna från över två meters djup nere i marken upp till ytan för dig att njuta av. Det är alltså en ekologisk lösning där markens naturliga kyla . Istället så gräver du ned denna cylinderformade kyl i marken och låter jorden kyla din öl.


När du sedan vill ha en öl så vevar du på veven och . Nedgrävning för maximal kyleffekt från marken. Vi ger bort en burkkylare som skall monteras i marken. Burkkylare i förzinkad plåt med hållare för st 33cl burkar. Drivkraft : den överraskande . E- I podcasten i dag taler jeg med Mark Anthony, som er Motivations ekspert. Hvordan tager DU selv styringen i dit . En meter ner i marken hålls din dryck alltid.


Gräv ner burkkylen med hjälp av jordborr, centimeter under mark. Lagerstatus:förnya recept mina vårdkontakter bukowskis market stockholm öppet göra .

Wristbands House is successfully operating its 7th year serving global and local market. KIMPKML= Kom Inte Med Problem, Kom Med Lösningar. Riktiga neopren- burkkylare i somriga färger och rainbow black-glitter Släpps i webshoppen om en vecka!


Curious how to market your T-shirt business? Köp DRINKCOOLER PLASTMO för 4kr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg