tisdag 1 augusti 2017

Prefab betong villa

Vi tillverkar betongväggar efter dina önskemål. Kontakta oss för mer info om våra betonghus. Vi levererar element till flerbostadshus, villor, industrihallar, elbyggnader, stall med.


Småhus kan mycket väl byggas i betong. Betongelement av sandwichtyp består av endast skikt: betong - isolering - betong.

Inga plastfolier, inget trä som kan ruttna, mögla eller brinna. Besök vår sida för mer information. Betong är ett klokt material att bygga i och ger. Många arkitekter uppskattar betong för den kreativa friheten.


Unika, energieffektiva och underhållsfria betonghus som klarar morgondagens energikrav med råge. Förstklassiga och kompletta energihus. Prefab sparar tid och pengar.


Bohus Betong AB projekterar, tillverkar och levererar allt inom betongelement.

Vi har en husritning på ca 2msom vi överväger någon form av EPS eller prefab betong till. Hur mycket kommer huset ha kostat när ni flyttar . Snart dax att bygga ny villa i lättbetong. Stenhusleverantör utan dåligt ryckte? Kostnad prefab betongväggar vs virke? Genom att kombinera ett industrialiserat byggande med arkitektoniska möjligheter och flexibilitet vad gäller byggnadens . Bestå är ett företag i Markaryd som tillverkar och leverera prefab.


Hög kvalitet är en självklarhet och därför använder vi oss av klassad betong och klassade . I vårt eget gjuteri tar vi fram alla tänkbara element av betong och cement. Varför ska du bygga ett prefabricerat betong hus? Helt prefabricerade betong hus kan erbjuda stora spann för en öppen och flexibel . Con är specialiserat på prefabricerad betong och har en god kontakt med flera fabriker som levererar prefabricerade betongelement. Vi firar in våren med fredagsgrillning!


Vi bygger erat hus i lösvirke, betong , lättbetong, modul eller i prefab betong. Vem sätter gränsen för hur ditt. När du anlitar Pasabe Bygg . Beställaren önskade sig ett modernt stenhus, vilket efter hand ledde till tanken om ett hus uppfört av prefab -element i betong - billigt och underhållsfritt.

Finja betong och höra om det smäller i deras hus. Bland de äldre paren svarade en tredjedel att de skulle välja en villa i betong för att det. En trög stomme för värme- och kyllagring. Sandwichväggen är en välisolerad vägg i betong som är klar att montera på byggarbetsplatsen.


Villa goes Marrakech är plattorna med sex olika spännande mönster inspirerade av Orienten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg