tisdag 1 augusti 2017

Sutak monteringsanvisning

Platene er testet og godkjent. Følg monteringsanvisningen nøye. HUSK: Før man begynner innredningen , skal takstein være montert.


Når taket isoleres skal dampsperren monteres . Sammen med løpende montering av sløyfer og lekter gir dette en sikker arbeidsplass.

Et alternativ til mer tradisjonelle undertaks- kledninger som f. Over undertaket monteres bærelekt 36xmm, som festes med stk. Se monteringsanvisning og Teknisk Godkjenning. Sutakplate på mm med tilbehør.


Trefiberplater ( sutak ) holder også lenge, men de krever en takvinkel. Pakker som er åpnet skal beskyttes mot nedbør ved lagring. Diffusjonsåpent Undertak uten klebekant – for vertikal montering !

Pro Undertak skal monteres vertikalt langsetter taksperrene fra møne til tak- fot. Les nøye gjennom hele veiledningen, før montering og ta kontakt med. Skrålist monteres ytterst på sutak på alle utstikk.


Eternit og platetak kan brukes som undertak under forutsetning av brukbar kvalitet. Man må da bruke sløyfer minst lik. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Denne filmen viser et utdrag av filmen om garasjebygging fra A til Å Oppgaven her er å sette opp takstoler.


Grimstad Garasjene: Legge undertak grimstadgarasjene. Konstruksjonene som er omtalt er taktro, sutak , åstak, frittbærende takstoler og fritt opplagte sperrer. Nedmontering av befintligt plåttak, montering av nytt sutak , läggning av nytt sticktak.


I dag har det vært full fart med innsetting av vinduer og montering av sutak. Vinduer er av type Nordan NTech Passiv, et av de beste produktene . Det kreves minimum forenklet undertak ( sutak ). Her fylgjer tredje posten om vindearken i Bugården. Bileta viser monteringa og ferdigstillinga av arken.

Arbeidet vart gjort i ein godvêrsperiode . Du har to muligheter hos oss når det kommer til levering og montering. For å styrke vår konkuransevne utförer vi nå montering av taktegl. Det er blikkenslageren som har kunnskapen og kompetansen som skal til for å legge takstein og takplater, takrenne og nedløp, båndtekking og mer. Timelapse montering ferdighus.


Før montering begynner bør du kontrollere det bestående papptaket. Eksempel på montering av snøfanger som festes til stangfalsen. Montering - Isola Powertekk.


Legging av forenklet undertak på gammelt sutak hvor overliggerne er fjernet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg