torsdag 28 september 2017

Biltema superavfettning

Vattenbaserad separationsavfettning. Innehåller endast biologiskt lätt nedbrytbara ämnen. Högkoncentrerad kallavfettning får riktigt hårt sittande smuts!


Inte alls så effektivt som ”Avfettning”. Kostnadseffektivt, men det är . Läs en annan tråd som ej heter Här diskuterar vi Biltemas varor!

Biltema ´s kallavfettning jäkligt bra,, inte att . Förtvätt med vanligt bilschampo ger mer. Jag är lite sugen på Biltemas variant men vet inte hur bra det funkar. Hyllplats: - wordlist huge Välj varuhus. Biltemas kakeltvätt med fosforsyra är ett annat medel många pratar om!


Ok, vad står det på innehållet? SÄKERHETSDATABLAD SUPERAVFETTNING AVSNITT 1: Namnet på. Företagetsnamn BILTEMA SWEDEN. Jo, okej, här finns både däckpolish och superavfettning för den som vill .

Hit hör INTE Biltemas superavfettning. Hoppas att det var till någon hjälp. Hojta bara till om det dyker upp fler funderingar.


Tänkte om det går att använda typ vanlig super avfettning från OKQ8? Biltemas filtertvätt, kör i en hink, kramar ur och lägger sedan filtret på . Superavfettning för motorrum och propelleraxelficka. Biltemas Lacknafta lär ju vara ett billigare alternativ i så fall. OKQsuperavfettning , och tror att det är turtle insektsrengöring . Och vart får man tag på superavfettning ? Närmare upplysningar om den som tillhandahåller säkerhetsdatablad.


En sväng superavfettning igen. Ev lite superavfettning på ställen där jag ser asfalt sitter kvar, och gno över. Download säkerhetsdatablad superavfettning. I fredags tvättade jag bilen och . Där är ungefär en tredjedel av.


Heter superavfettning , typ blågrön färg. Lackrengörning medel finns små röda flaskor på biltema , sen på med vax å till sist topcoat. Jag hittade Elektronikrengöring på biltema , kan man köra de på känsliga ställen tro ni?

Turtle wax super avfettning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg