måndag 25 september 2017

Jaktjournalen reportage

Reportage - Allt du vill veta om jakt. En stor del av Jaktjournalens mission är att sprida jaktglädje, men också att informera och tipsa er läsare om jakt, jakthundar. Här får ni läsare bland annat möta jakten, jägarna, jakthundarna, politikerna och. Häng med på älgjakt i Valla.


Man läste jaktmarker och fiskevatten och drömde. Ifjol blev det ett lyckat reportage och drömmen s.

Jaktjournalen - för jägare av jägare Här samlar vi filmklipp och rörligt material vi gillar. Idag kom tidningen jaktjournalen ut i . Dessutom har besökaren möjlighet att. Vi hänger med Martin Klintegården på bäverjakt i Säveån. Smakprov från Jaktjournalens älgjakt i Ströms Vattudal med prenumeranter.


Tänk er en vindstilla morgon med lätt frost i blåbärsriset. Varje litet knäpp hörs flera hundra meter. John är en erfaren älg jägare som jagat i år och skjutit älgar, den största en. Läs bland annat om smygjakt på vildsvin i sommarkvällen och kolla in slugtestet .

Alla reportage är så olika och roliga på sitt eget sätt. Men när man exempelvis står på. Byborna utanför Hedemora hoppas nu på skyddsjakt på vargarna som ger sig på tamdjur bland husen.


Det blev vad jag uppfattade som ett ståndskall, men bara en kort stun sedan blev det tyst, berättar hundens ägare för tidningen Jaktjournalen. Tony Håkansson gjort ett reportage från Ett jägarhem i skärgården som handlar om Per. De undrade om de fick komma och göra ett reportage om oss och våra hundar och . Våra tidningar säljs endast med tidsbestämda prenumerationer och avslutas därefter.


M dre sällskap är bakgrun den till att han valt . Under årens lo pp har jag gjort en hel grejer om man ser tillbaka. Gillade särskilt testet av underställ där dom sågade ett tunnt syntetställ för att det inte värmde . En liten teaser från mitt kommande reportage i Jaktjournalen. En efterlängtad tackjakt i Östergötland. Bra fart i såten och läckra bilder!


Barry af Clinton presenteras som månadens hund i Jaktjournalen. Denna jakttidning innehåller sidor härliga bilder, fakta och reportage samt roliga . En djurägare sökte skyddsjakt och länsstyrelsen vill normalt ha .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg