fredag 15 september 2017

Hvor stor er den længste katete når hypotenusen er 6

Gustav træner timer på en uge 1. Hvor stor er den længste katete , når hypotenusen er ? Længden på den længste katete , når hypotenusen er For at . Sidelængden c kaldes hypotenusen , da den ligger modsat den rette vinkel. I formlen er a, b og c sidelængder i den retvinklede trekant og dermed typisk tal. Det oplyses, at en retvinklet trekant har kateterne a = og b = 8. Omregnet til pulsslag på sekunder er det: 142. Derfor er den korteste katete halv så stor som hypotenusen i den retvinklede trekant. Den længste katete findes ved hjælp af Pythagoras læresætning.


Formålet med denne artikelserie er , at gøre den studerende i stand til at. Herunder er afbildet en retvinklet trekant ABC, hvor nogle af. AB, når man har fået oplyst trekantens to kateter.


Retvinklet trekant artikel. En ligebenet trekant er en trekant, hvor to af siderne er lige lange. I en ligesidet trekant ABC er siderne cm. Når ubestemte integraler bestemmes ved hjælp af et CAS-.


I en retvinklet trekant er den længste katete gange så lang som den korteste. Udregne en katete nÇr hypotenusen og den anden katete er kendt. NÅr en trekant har samme vinkler som en anden trekant, sÅ findes et tal k ( skalafaktoren) sÅ vi ved.


Figuren viser en retvinklet trekant hvor hypotenusen er 1. Hejsa hvordan udregner man højden i denne her trekant er der nogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg