tisdag 12 september 2017

Moelven skog prislista

Om 2år kommer någon att tacka dig för att du kontaktade oss idag. Resultat volymuppskattning, Skogsmaskindagarna! Tänk på att av nettot kommer från timret.


När du avverkar kommer drygt två tredjedelar av nettot från timret. Därför är en satsning på mer .

Gallring är skogsbrukets friskvård och absolut nödvändigt om man vill få ut en så hög andel timmer som möjligt ur sin skog. En klokt utförd gallring får . Kontakta din lokala virkesköpare för att ta del av aktuell prislista eller sök bland alla våra virkesköpare. Mellanskog förhandlar med industrier inom vårt område för att åstadkomma så bra virkespriser som möjligt till våra medlemmar.


Välj prislista i vänstermenyn. Till höger hittar du aktuella mätbestämmelser för sågtimmer, en lathund för snabbedömning av kvalitet och en översikt över olika . Skogskunskap är en guide och rådgivare som hjälper dig att sköta din skog på bästa sätt.

Här hittar du fakta, filmer och digitala verktyg. Innehållet har tagits fram. Prislista Västerbotten, Västernorrland och Jämtlands län. Tusentals har redan fått svar på sina frågor.


Ingen kostnad för Södras medlemmar. Skogsägaren säljer skogen via en prislista. Svar Prisstatistik för rotposter ger en anvisning om vad skogsägaren kan få betalt för sin skog när den avverkas. Med rotpost menas att skogsägaren säljer . Vi är köpare av ditt virke från din skog. VMF Qbera, hesimulerat med Mellanskogs prislista LV50-.


Du kan sälja virket som leveransvirke. Dalsjöfors lanserar ny prislista. För att underlätta för leverantörerna lanserar företaget en ny prislista.


En limträbalk används vid bärande konstruktioner och avväxlingar, såväl inomhus som utomhus. Limträpelare finns i olika dimensioner och för aktuella priser . Hade varit intressant med en prislista på massa på Wedas hemsida så .

Siljan skog AB, råvaruorganisation till Siljan-koncernen, införde från och med den februari en ny prislista för sågtimmer som man själva menar är marknadens ”ärligaste, tryggaste och. Skriv ut artikeln Rätta fel. På detta sätt blir skog en verksamhet styrd av bolagsintresse.


SCA sköter avverkningsarbetet och alla transporter. Leveransrotköp med ett fast. För att byta prislista för år sedan tvingades man åka bil ut till. Moelven tar hjälp av KTH-professor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg