fredag 22 september 2017

Pimpa ikea möbler

Uppdatera ditt hem med personliga och snygga Ikea-hacks – utan att själv behöva. Snyggt, enkelt och hållbart för miljön med Stickyfront. Här hittar du inspiration och snygga mönster för att ge dina IKEA möbler nytt liv!


Köp IKEAs prisvärda stommar och kombinera med våra luckor, vilket ger er kök och förvaring i klass med de dyrare tillverkarna. Tänk utanför ramarna och ge dina gamla Ikeamöbler ett nytt liv.

Och du behöver inte köpa extra verktyg för att pimpa bordet. Tänkte dela med mig av några av dessa. Favoriten är detta IKEA PS . Vi har sen några år tillbaka börjat älska att skapa våra egna möbler och gärna av redan befintliga . Med hjälp av dekorplast eller självhäftande metallfolie kan du pimpa.


Vittsjö soffbord går att pimpa i alla olika stilar för en mer unik och lite exklusiv look. Gör om din IKEA-möbel med vår självhäftande dekor.

Att pimpa IKEA möbler har varit hett på tapeten ett bra tag. Det är en sådan otroligt bra ide att förnya och försköna våra kära gamla Ikea . Jag sprang på en rolig länk på det temat, nämligen . Månadens klassiker är många sovrums allra bästa vän. Får jag presentera MALM, en byrå som bara blir snyggare ju fler man ställer på rad! Det finns en uppsjö av webb-företag som hjälper dig att . Svenskar älskar att fynda gamla möbler på loppis och sedan göra om själv.


Ikea möbler med nya ursnygga ben. Vi tycker att dina Ikea-klassiker förtjänar ett långt liv. Skapa något annorlunda och unikt med hjälp av enkla medel – här följer fem fina sätt att pimpa din Malm-byrå på.


Drömmer du om att inreda mer personligt? Isabella Waldenmeier älskar att pyssla och pimpar gärna sina möbler – som hyllan BILLY som . Behöver du inspiration för att förändra barnrummet? Så här har du aldrig sett Ikeas möbler , vi ger dig roliga sätt att fixa barnmöblerna på.


Man kan ju förändra sitt hem på ett billigare och enklare sätt än att köpa nytt.

Har man dessutom hemmet fyllt med IKEA möbler så passar . Funderar på att köpa ett par Malmen byråer på ikea , och sedan pimpa dem med infällda handtag. IKEA - möbler finns definitivt kvar. Jag antar lämplig metod är stämjärn samt.


IKEA Livet Hemma – inspirerande inredning för hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg