onsdag 6 september 2017

Poolskydd rulle

Vill du ha varmt och skönt i poolen och samtidigt sänka kostnaderna för uppvärmning? Pahléns moderna heltäckande isolerande poolskydd är . XL Upprullningsanordning för poolskydd med rostfritt stativ hos vidaXL. Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.


Poolskydd ger ökad trygghet.

Lagningsbit i PVC för presenning, poolskydd , kapell och draperier. Olika färger och material i kraftig PVC-duk. Bitarna är 20xeller 50x100.


Rullen är av aluminium och går säkert att kapa till . Pool med upprullning underlättar förvaringen av ditt pool skydd. Vill man ha ett täcke som har en bättre isoleringsprestanda så väljer man 4mic som kapas på rulle. Har lite funderingar på att tillverka ett eget poolskydd på rulle.


Armerad presenning som skruvas, eller fästs på annat vis, i ett plaströr, typ.

Byta ut pooltäcke, men behålla skenor och ” rulle ”? Färger Tänk på at de mörkare färgen solblekts mer än de ljusa färgen. Poolen säkras på få sekunder! Rollover, vårt ”ribcover” rullas ut och. Ett poolskydd till poolen gör att man behåller värmen bättre, vattnet avdunstar inte i samma utsträckning och så hindrar det löv och smuts att hamna i poolen.


Rep för att fästa poolöverdraget medföljer. Jag står i begrepp att bygga en egen upprullare för vårt poolskydd (och för solfolien). Skälet är delvis för att dom inte riktigt går att montera som . Tidigare husägaren har använt vanlig presenning fäst med rep som poolskydd.


Vi vill nu införskaffa något säkrare. Det är både dyrt och förbjudet att inte ha poolskydd. Det finns idag säkra överdrag som pooltak och tak som går på rulle. Det finns ett stort antal olika poolskydd , allt ifrån Aqvisdecket till pooltak och.


Lamellskyddet kan fås inbyggt i poolen eller som en rulle på ena kortsidan av . Täcket rullas snyggt ihop på en rulle efter ena kortsidan. Stor rulle som är 20m hög och totalt 50m lång. Nät med öljetter för gummistroppar.

Ofta är det full rulle i butiken och då kan vi vara svåra att nå. Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg