torsdag 7 september 2017

Gipsskruv badrum

Alltid hög kvalité och lågt pris! Förr monterade man gipsskivor med spik men idag använder vi gipsskruvar. Vilken längd ska det vara på gips skruven när det är dubbel gips och när det är enkel gips. Ska skruvas fast i vägg reglar.


Med gipsskruven fäster du gipsskivor i golv, väggar och tak. Välj bland olika typer av gipsskruv utefter behov.

Ska du till exempel lägga golv krävs en hårdare . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Ankarskruv elförzinkad FAST. För infästning av byggbeslag mot träunderlag. Skruva fast ramen med vanlig gipsskruv för stål, t. Fingängade används mot stål, glesgängade mot trä.


Montageskruv: Den här skruven . I vårt sortiment finns gipsskruv för träregel och gipsskruv för stålregel. Vilken du ska välja beror på byggnadskonstruktionen och om väggen består av enkelgips .

GIPSSKRUV HÅRDGIPS FZB 8X32MM 250ST. TÄTBAND ARDEX STB B75MM L15MET. De svarta är för stålskelett – nr. På årets Nordbygg presenterade ett antal branschorganisationer två nya typlösningar för badrum , en yttervägg samt ett mellanbjälklag. Kan jag ha taket i badrummet?


Ja Är taken övermålningsbara? Ja, med vattenbaserad akrylfärg. Den är vanligtvis helt slät under skallen för att inte göra åverkan och riva upp underlaget.


En gipsskruv är ett vanligt exempel på en skruv med trumpetskalle. Förr fästes gipsskivan med spik, idag monteras skivor med gipsskruv. Skruvarna ska ej dras djupare än strax under ytan, ej genom . Vass spets och gängor anpassade för förankring i trä. Gängorna griper omedelbart och drar in skruven i gipsskivan utan att skada . Multivaruhuset för hela familen. Skruven är rakbandad och tillverkat i härdat stål.


Gipsskruv avses för montering av gipsskivor inomhus mot träregel. Heco erbjuder ett komplett sortiment av skruvar för bygg- och snickeriindustrin. Några exempel är träskruv, gipsskruv , plåtskruv, borrskruv och farmarskruv.


Vi misstänker vattenskada i vårt kvm stora badrum.

Vi ska totalrenovera ca kvm badrum och vi räknar med 150.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg