fredag 29 september 2017

Biltvätt in och utvändigt stockholm

Välkommen in till oss för proffshjälp! Här kan du läsa om och skriva rekommendationer på bilvård i Stockholm. Sveriges mest prisvänliga biltvätt med all tvättservice du kan tänkas behöva. Kanonfint tvättat också (in och utvändigt ), dock min första invändiga tvätt så kan. Biltvätt Stockholm - Rent, snabbt och praktiskt.


En bil är för många en stor investering och bör tas om hand på bästa sätt.

Bilvård är mer än ett yrke för oss, det är en passion. Oavsett om din bil är stor eller liten, . Boka tid här eller i vår app. Passa på att shoppa medan vi handtvättar och polerar din bil både invändigt och utvändigt. Vi utför kvalitets biltvätt ,in och utvändigt tvätt.


Textiltvätt och motortvätt är . INVÄNDIG OCH UTVÄNDIG HANDTVÄTT. Vi tar hand om din bil och handtvättar den medan du väntar hos oss eller handlar, fikar eller helt enkelt utför andra . Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.

Dammsugning av kupé och bagageutrymme. In- och utvändig handtvätt hos nyöppnade NG Auto och Bilvård i Slottstaden. Utvändig handtvätt och vaxning, fr 4kr.


På plats i varje anläggning erbjuder vi biltvätt , rekonditionering och däckbyte samt. Handtvätt utvändigt , 300:- Lätt städ invändigt, 350:- Handtvätt utvändigt , Lätt städ invändigt, 500:- . Vi erbjuder också biltvätt och rekond i Stockholm. Care Car Service utför även biltvätt.


In och utvändig biltvätt Stockholm. Vi på Bilenia tvättar din bil billigt, samtidigt som vi erbjuder bästa service och resultat. Hos oss kan du exempelvis skämma . EcoSteamMobil är en mobil biltvätt med ångtvätt! WD Carwash driver tio stycken Gör- Det-Själv biltvättar i Stockholm , Norrköping och Enköping.


Vi finns på Bondegatan på Södermalm i Stockholm där vi sedan drygt år har putsat och. Cafe - Mekonomen Göteborg Torpavallen. Vi är ett expertföretag inom manuell biltvätt och bilrekonditionerig.


Bilen tvättas och rekondas utvändigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg