torsdag 21 september 2017

Bolig messe 2018

Alt det bedste inden for bolig , mode, livsstil, design og gastronomi. BOLIG MAD DESIGN er en messe sprængfyldt med kvalitet. Kun det bedste er godt nok,. Gå ikke glip af dette messe event, hvor der vil være fokus på de mange . Vores formål er at supportere vores medlemmer i forhold til driften af deres forretning, uanset om der er tale om servicestationer, værksteder eller kiosker.


Huset3Danmark i samarbejde med Tinghallen . Besøg vores lækre bolig - og livsstilsmesse og få masser af inspiration og idéer til hus , have, ham og hende! Over 2udstillere vil stå klar til, at tage godt imod . Læs hele artiklen og få GRATIS billetter til dette event. Det løber af staben i Svendborg . Få inspiration og rådgivning til bolig , mad og design hos den her messe hos OCC. Bolig Mad Design i Svendborg. Forkæl dig selv og andre og få en masse gode idéer til din egen livsstil.


Randers Messe i Randershallen. Besøkstall for sist arrangerte messe. Expobox med 2fribilletter, digital e-postbillett og . Besøg vores flotte bolig - og livsstilsmesse i Svendborg Idrætscenter og få masser af inspiration og idéer til hus , have, ham og hende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg