fredag 29 september 2017

Spikpistol 5090mm

För användning med spik längd - mm , diameter Spik 87-mm. En högkvalitativ och stabil spikpistol för både hushåll och mer professionelt bruk. Tillverkad i en speciellt lättviktskonstruktion som gör arbetet effek.


Kraftfull tryckluftsdriven spikpistol med aluminiummagasin för st spik. Magasinet rymmer totalt spik – upp till mm ( - mm ).

Tack vare att magasinet är vinklat (34°) bibehåller du god åtkomst även i trånga utrymmen. Slitstark med gummiklätt, greppvänligt handtag. Skyddsglasögon, insexnycklar och väska av hårdplast ingår. Avsedd för, Plastbandad spik - mm , ø 8-mm.


Jag tänkte önska mig en spikpistol i 30-årspresent då jag tänkte att det kan. Till panelen behöver du en spikpistol , som skjuter - mm spik. Batteridrivet stavspikverktyg 18V utan behov av kompressor, slang eller gas.

Ett bra och ekonomiskt alternativ för dig som redan har . Driftsäker gasdriven spikpistol utan sladd och slang för regelverksarbeten. Levereras med batteri och batteriladdare i en praktisk väska. I praktiskt taget alla sammanhang där det används pneumatisk spikpistol. En jättenyhet, en spikpistol som endast drivs av ett 18v batteri.


Spikpistol , Dyckert, Batteri, - mm. Spikar ca 4- 6st per laddning beroende . En 34° pistol för yrkesmässig användning. Rullbandad – mm för regelverk.


Gasdriven spikpistol för 34° spik och spiklängd mellan - 90mm. Kan även laddas med NailScrew som du spikar i och skruvar ur. Perfekt för att lägga trall och . Spiktyp, Bandad - 90mm grader. Tryckluftsdriven spikpistol för spikning av råspont och grövre virkeskonstruktioner.


Detta verktyg är ett av de mest driftsäkra på marknaden. Pistolen har stor slagkraft, och kan användas med wirebandad spik på rulle med längd upp till 90mm , .

Om du avbokar senast dygn före hyresperiodens start så återbetalas. Vid färre än dygn kvar till hyresperiodens början utgår ingen återbetalning. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg