tisdag 19 september 2017

Lysrörsarmatur t5

Kraftig lysrörsarmatur för inomhusbruk, lämplig för tak eller väggmontering. Lämplig i utsatta miljöer som industrier, tvätthallar, djurstallar etc. Av stöttålig polykarbonatplast.


Slimmade Tarmaturer lämpliga att användas i trånga utrymmen där ljusbehovet stort. Längderna är anpassade till standardhyllor på 60 .

LYSRÖRSARMATUR 2X28W TIP65. En bra belysning med Osram lumilux lysrör. Slimmad Tarmatur lämplig att användas i trånga utrymmen där ljusbehovet stort. Masterlites koncept för lysrörsarmaturer och lysrörsskenor är diskreta, effektiva och energisnåla.


Vi har den senaste generationen av Osram LED-produkter, vilka inkluderar LED- ersättare för traditionella T- lysrör. Resultatet av att byta ut vanliga T- lysrör till . Tlysrörsarmatur för takmontage.

Lämpliga användningsområden är offentliga miljöer som kontor, korridorer, butiker, skolor etc. Dekorativ ljusarmatur för montering på vägg, tak eller under skåp. Armaturen är med elektronisk transformator och energibesparande lysrör.


Xcen led armatur U122L 230V 9W eller 13W. U122X 24W THigh Output 570mm. Våra modeller finns som T-, T8- och kompaktlysrör. De finns i olika längder och med olika kraftigt ljus, välj efter behov.


Mjukt varmvitt sken eller lite . För användning i miljöer med krav på hög IP-klass och smidig armatur. Stomme, kupa och kuplås av polykarbonat. Söker du efter en stabil och enkel inomhusbelysning är lysrör av sorten Tprodukten för dig. Det är den vanligaste standardljuskällan näst efter glödlampor och . Ledlysrör Led-lysrör sparar upp till energi jämfört med traditionella lysrör.


Jag funderar på att skaffa en lyssrörsarmatur typ Ttill våra växter, vilka vi vill placera i ett hörn utan dagsljus och därför förse dem. Lysrör T– korta varianter.

Våra växtlampor med Hi-output T- lysrör får dina växter ett perfekt ljus för att må bra, växa och blir knubbiga och fina. För inomhusodling och tillskottsljus. Aura TEco Saver Long Life är en ljuskälla med mycket god färgåtergivning och är idealisk i miljöer där hög ljuseffekt krävs.


Här köper du T- lysrör till ditt akvarium. Vi skickar över hela landet. Pris 2kr) Traditionell lysrörsarmatur Tför arbetsutrymmen, tvättstugor, kök och förråd i bostäder.


Enkel, utanpåliggande montering i vägg eller innertak. Det finns olika typer av ersättande LED- lysrör för Tlysröret:. LED- lysrör som är kompatibla med de smalare T-lysrören har också börjat dyka upp på . Tubular fluorescent lamps mm, high efficiency, with. Lysrørene drives på moderne energisparende elektronisk forkoblingsutstyr. Philips presenterar här det första praktiska LED-alternativet till T- lysrör.


De nya LED-lysrören erbjuder en. Når du skal kjøpe lysrør - armatur , kan du velge mellom tradisjonell T8-teknologi og T-teknologi. I denne artikkelen forteller vi deg hvorfor du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg