måndag 12 september 2016

Byggplanerare altan

Visualisera med olika typer av trall, staket och räcken – precis som du vill. Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och . En bra markis förbättrar din altan avsevärt och ger familjen många fler timmar i det fria. Sätter du upp den fel kan den slita sönder huset.


Ny altan eller byta trallgolv? I vår trallväljare får du hjälp med allt som rör ditt trallbygge. Här väljer du material, storlek, form och sedan räknar vi automatiskt ut. I vår instruktionsfilm lär du dig bygga altan med ett trappsteg och räcke på plintar, med plasttak över. Byggmax instruktionsvideo ger dig tipsen för att bygga din altan ! Att bygga altan är ungefär som att baka.


Vi har byggt tre sådana Byggplanerare (renovera badrum, renovera rum och bygga altan ) och vill nu bygga . Båda projekten är uppskattade sommarklassiker och inte särskilt komplicerade. Ska du bygga en uteplats, altan eller veranda? Hos BAUHAUS hittar du tryckimpregnerat trä till sommarens alla projekt! PåByggmax hemsida finns även en jättebra byggplanerare så man får ange längder och lite annat så räknar den ut vad man behöver och vad . Våra kunder kan ta hjälp av vår byggplanerare på nätet där man matar in.


Leifs Verktyg i Gamleby visar en nyligen kiselbehandlad altan. Instruktion och inspiration till dig som vill bygga en egen altan. Spjäla för vindskyd spaljé och altan.


Greta har en golvyta på kvm plus en fin altan. Friggeboden är lätt att montera och levereras som en byggsats med allt du behöver för att sätta ihop den! Du hittar även projektbeskrivningar till de flesta av dina byggprojekt, så oavsett om du ska bygga en friggebo bastu eller en ny altan så hjälper vi dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg