fredag 30 september 2016

Måla dörr med roller

Här hittar du tipsen när du ska måla om en innerdörr. Praktisk arbetsplats när du ska måla dörren. Med färg, roller och penslar är det enkelt att fräscha upp snickerierna i bostaden.


Det är också främst av denna anledning som du bör måla luckor och dörrar. Tunna lager behåller gärna strukturen från roller eller pensel eftersom de inte. Jag tycker faktiskt att det var enklare att måla dörren på plats.

Slipa och måla garderobsdörrar. Måla sedan en gång till enligt . Att måla är vanligtvis ett av hemmafixarens första jobb. En lekman agerar tvärtom och lägger av sin tid på att måla.


Ta hjälp av vår rollerguide när du ska måla. Välj roller utifrån vilken typ av yta som ska målas. Rollerguide – välj roller efter yta.


Målaren visar hur du slipar, spacklar och målar en spegeldörr med perfekt resultat.

Det är mycket att tänka på när du ska måla dörrar och fönsterkarmar. Eller är kanske vitt snyggast? Hur det än förhåller sig så kan du istället för att köpa nya dörrar – pigga upp dina egna. Få din dörr att smälta in eller sticka ut med hjälp av färg. Under våren och sommaren är det hög tid för att måla om utomhus.


Lite tips på olika målningsytor. På större släta ytor kan du använda en roller med filthylsa. Viktigt när det gäller val av roller är att tänka på vilken färg man ska använda och vilken yta man vill ha. Därför är den luktsvag och behaglig att måla med inomhus.


Generellt ger en roller med lång så kallad lugg en grövre yta, medan kort lugg ger. Låt t ex luckor och dörrar hänga kvar på gångjärnen vid målning. Plana ytor kan du måla med roller.


Ska du täckmåla mer än en gång,. Man får känna sig fram när man tycker dörren är tillräckligt slät. Grunda dörren med VISIR Oljegrunning pigmentert.


Smartaste sättet att måla en vägg! Börja alltid med att måla med en pensel längs kanterna. Längs golvlister, runt eluttag och i hörn.

Då slipper du riskera att du . Fusion är torr vid beröring efter ca minuter, men vänta timmar . Att ge en gammal dörr nytt liv är varken svårt eller tidskrävande. Du kan dessutom använda teleskopstången på din roller , och därmed skona din. När du ska måla dörrar , dörrkarmar, fönsterkarmar och annat som du ofta rör . Med färg kan du snabbt fräscha upp dörrar , karmar och andra snickerier hemma.


Dags att måla Stora möbler som hyllor och skåp är lättast att måla med roller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg