tisdag 20 september 2016

Tvätta bil med ångtvätt

Renare, bättre för miljön och utan spill. Vi har testat det nya sättet att tvätta bilen – med ånga. Du tvättar ju inte dina kläder i kallvatten, varför . Glenn Sandström tvättar bilen med ånga – och sparar vatten.


Tvätta din bil i Uppsala hos Profsteam med ångtvätt.

Vår miljövänliga biltvätt med ånga är både effektiv och snabb. Fula fläckar på tyg stolarna. Fördelarna med våra ångtvättar som levererar torr, het ånga på 1grader är många.


Här hittar ni användartips för hur du rengör din bil på effektivaste sätt. Dök på detta klipp på. En av första företagen att introducera ångtvätt på bilar i Sverige.


En smutsig bil som ska tvätta med ångtvätt på KFT Karlshamn.

Vårt mål är att bli det självklara valet vid tvätt av fordon. Våran målsättning är att erbjuda dig som kund en professionell och smidig tjänst samtidigt . Med en hög kapacitet på ångtvätt så kan du med bara några liter vatten tvätta en hel bil. Ungefärlig åtgång är 3L och det mesta hamnar i microfibertrasorna som . Välkommen in och lär dig mer om ångtvätt av bilar , motorcyklar, bussar och.


Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ? Microfibertrasan kostar kronor på Clas Ohlson och går att tvätta i maskin på grader. En bekant till honom hade lämnat in en SUV för tvätt. När hon kom hem därifrån såg hon stora repor på sidan av bilen som helt säkert kom från tvätten. LINKÖPING Linköping Tvätta en bil med bara tre liter vatten, helt utan kemikalier – går det? Att tvätta bilen med ånga är praktiskt, miljövänligt och mycket skonsamt.


En ångtvätt kräver endast 7-liter vatten åt gången. Med en ny miljövänlig teknik ska vi tvätta bilar med hjälp av ånga. Vi tvättar fordon med ånga , Göteborg, Sverige.


Tvätta fler bilar på kortare tid med två ånga utgångar.

Kortare rengöringstider säkerställa kundnöjdhet och fler. Bilen ångtvättas, exteriört avlägsnas all smuts, salt och tjära med ånga. En bråkdel av vatten går åt jämfört med en traditionell tvätt. På Future Car Care på Gårdsvägen handtvättas bilarna med ånga , en teknik. Det mest miljövänliga sättet att tvätta bilen är att göra det i en . Tvättar upp till gånger bättre än vanlig tvätt , tar bort alla fläckar, bakterier osv.


Tekniken togs till Sverige för några år sedan men har varit ett vedertaget sätt att tvätta bilen i Sydeuropa under en . Skonsam biltvätt för din bil. Biltvätt med ånga har sina självklara fördelar. Om ni inte kan komma till oss kommer vi gärna hem till er och tvättar bilen på plats med ånga.


Vi erbjuder en ekologisk, skonsam och effektiv biltvätt för dig som bryr dig lika mycket om miljön som om din bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg