onsdag 14 september 2016

Ledighetsansökan edwise

Ibland kan det finnas tillfällen där vi vill spara ner vårt material från skolkontot till ett privat konto. Elever får automatiskt inloggning och föräldrar till omyndiga elever kan ansöka om inloggning. Behöver du ansöka om ledighet för ditt barn gör du det genom att logga in på Edwise.


Edwise är Sandvikens skolportal för arbetet i skolan och för kommunikationen mellan pedagoger, elever och vårdnadshavare. Här hittar du tex frånvaroanmälan .

Sävsjö kommuns nya lärplattform heter Vklass. Undantagsvis kan man behöva vara ledig från skolan. I Sjöbo kommun har vi en rutin för in- och utskrivning på förskola och fritidshem där vi registrerar ditt barns närvaro digitalt.


I första hand via frånvarosystemet på Edwise. Fyll i dina kontaktuppgifter . Gå direkt till Edwise länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Information om ombyggnation av förskola och skola . Vårdnadshavare som önskar ledighet från skolarbetet för sitt barn.

Enligt kap § i Skollagen: En elev i grundskolan, grundsärskolan, . Nedan hittar du information för dig som elev och dig som vårdnadshavare. Varje klass har ett eget klassrum i programmet där . Wise är vår informationskanal. Ansökan om vårdnadshavarkonto. Rektorn beslutar om ledighet.


Målsman anmäler elevs sjukfrånvaro på klasstelefonen, se telefonnummer under fliken Personal, eller via er inloggning på EdWise. Har du ett barn som går på Celsiusskolan 7-kan du ansöka om vårdnadshavarkonto till vår läroplattform edWise. Lyssna på läromedel, pedagogiska program, utvärdering och webbtjänster för skolan ( Edwise ) . Där finns en länk till ledighetsansökan. Edwise är en lärportal för våra kommunala förskolor och skolor och för kommunikation.


I alla bedömningar av ledighetsansökningar är elevens måluppfyllelse i centrum och ledighetsansökan avslås om denna inte kan säkras. Eleven och elevens vårdnadshavare ska fortlöpande informeras om elevens eller barnets utveckling. Placeringsschema, skolbarnsomsorg.


Här kan du själv utföra många ärenden med hjälp av en e-tjänst eller en blankett, oavsett plats eller tid på dygnet. För att underlätta har vi delat upp e-tjänsterna . Mandaskolans likabehandlingsplan, ledighetsansökan , rutiner vid.

Mentor följer upp frånvaron via Edwise. Blankett för ledighetsansökan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg