onsdag 28 september 2016

Gjuten pool

Epsilon - gjuten betongpool. Varför valde vi en isolerad gjuten pool. Ett av de viktigaste momenten när du ska bygga pool är att välja poolstomme. Det var en av anledningarna till att han valde bort gjuten pool.


Arbetsinsatsen kändes väldigt omfattande. Man måste vara duktig på att gjuta .

Kom in och kika på vilken som skulle passa just din tomt. Studsmatta i all ära – men en pool med stort trädäck smäller högre, både. En gjuten pool kan ges valfri form och målas eller sättas med kakel . Ett poolpaket för dig som är en van byggare och önskar en poolstomme utöver det vanliga. En extremt stark, anpassningsbar och välisolerad konstruktion. Det finns några uppenbara fördelar med att gjuta en pool i stället för exempelvis en enklare träkonstruktion.


Montering kan göras på en bädd av packat stenmjöl alternativt på en gjuten bottenplatta (krav på gjuten bottenplatta för pool ovan mark). Hej, jag är ny på forumet och detta blir mitt första inlägg. Tidigare har jag bara läst bland alla trådar men nu är det dags att bygga egen pool.

Jag har gjuten betongplatta och väggar av skalblock (en typ av ihålig betongsten som armeras och fylls med betong) alltså massiva . Det viktigaste valet du gör är att bygga din pool ordentligt och se till att. Vi hade egen pool och kände, ”Vad man kan slappna av när man har allt på plats”. För dig som vill ha det absolut bästa inom pooler! Pool stomme av gjuten betong håller en livstid!


Poolutrustning till gjutet pool Astral Viktoria Plus, poolpump Hydralisk konstruktion som flyttar vattnet mer effektivt och tystare än annan pump i sin kategori. Dessutom förkortas byggtiden avsevärt, jämfört exempelvis en gjuten pool eller en pool byggd i betonghålsten. Många material har testat i Sverigeunder en lång.


Thermopool – en gjuten betongpool. Denna konstruktion lämpas först och främst för gamla pooler som kan behöva ett facelift eller som en helrekonstruktion. Vi har hittills inte stött på en pool som . Vi vet att en bassäng gjuten i ”vattentät betong” aldrig blir helt vattentät och har därför utarbetat tätskikts- och plattsättningssystem som klarar detta. Annars är en vanlig, gjuten betongplatta alltid det bästa alternativet, säger Christian . Det är ungefär 13mfärdig vägg enligt mitt överslag.


Här formsvetsade vi en gjuten pool med Protans pooliner. Här är det bara din fantasi som avgör hur du vill att poolen ska se ut. Lars Emanuelsson i Onsala byggde en pool.


Poolen är fyra gånger åtta meter och gjuten i betong med ordentlig isolering. Det är inte själva betongen som läcker utan de sprickor .

Med denna formgjutna pool badar du bekymmersfritt under många år. Poolen är gjuten i ett stycke och är mycket rejäl med ingjutna förstärkningar och har 20 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg