tisdag 27 september 2016

Håndbold em

Nyheder, video og analyser fra EM -slutrunden for mænd. Se hvornår vi sender Danmarks kampe, komplet kampprogram, stillinger og . EM i håndbold for mænd arrangeret af European Handball Federation. EM -lodtrækning: Her er håndboldkvindernes gruppe 12. Vi giver dig det komplette EM Håndbold Program, så du altid er opdateret me hvornår Danmark skal . Under sidste års EM -slutrunde i Sverige, tiltrak Danmarks uafgjorte puljekamp mod OL-vinderne fra Rusland 1.

TV-seere, mens man i nederlaget mod . Ekstra Bladet giver dig Danmarks bedste håndbolddækning med reportager, analyser, resultater, tv og nyheder. Der er ikke nogen begivenheder inden for Håndbold. Både på banen og i dansk TV.


Efter ny medieaftale: DF krydser fingre for EM i fodbold på DR eller TV2. Danmark har officielt meldt sig ind i kampen om at afholde . Danmark vinder ikke alle tre indledende kampe i Gruppe A. SPORT: Direkte fra EM -kampen mellem Tyskland og Montenegro.

Indledende gruppespil, gruppe C. Frankrig er igen favoritter, men denne gang er der høje odds at hente på DK. EM håndbold ligger på et tidspunkt, hvor danskerne har en fælles følelse af nye begyndelser. Og med det nye år følger også en slutrunde med sine egne nye . EM -billetten er tæt på efter dansk udesejr.


Brug din viden om EM Kvinder og spil på sport betting online. Få højere tilbagebetalingsprocenter og gode odds på Håndbold hos Youbet. To solide odds sendte Tipsbladets håndboldforslag til EM -slutrunden på. Der er fire kampe i dag ved EM -slutrunden i håndbold og Tipsbladet byder ind på . I dag skal det danske kvindelandshold spille mellemrundekamp mod Polen, og eftersom det kun er blevet til ét point til Danmark indtil videre ved dette EM , er det.


Ikke desto mindre, så er håndbold også en stor sportsgren på det danske marked. Efter den sikre sejr over Ungarn i Danmarks første kamp ved herrernes håndhold - EM gælder det mandag aften kampen mod Tjekkiet. Håndbold EDanmark - Tyskland livestream - I denne nyhed finder du et officielt livestream til håndbold EM kampen mellem Danmark og . Et stort skridt mod ESandra Toft strålede i dansk sejr. Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) frafalder bøde til Dansk Håndbold Forbund. EM i herrehåndbold afvikles i Kroatien i disse uger.


Danmark er en del af favoritfeltet, hvor også Frankrig og Kroatien byder sig til.

Hvorvidt er med på håndbold -bølgen og de danske drenge eller ej, så kan vi alle værdsætte et fantastisk mål - uanset hvilken sportsgren vi snakker om! Tre positive dopingprøver på det russiske U19-landshold i kvindehåndbold betyder, at holdet fratages EM -sølv. Få et risikofrit mobilvæddemål på kr.


X til Danmarks gruppekampe, blot ved at tilmelde dig denne promotion. Jonathan Würtz fra TTH Holstebro er med i den danske EM -trup. Stefan Madsen, der også er ny cheftræner i Aalborg Håndbold.


OL-gul et VM-guld og tre EM - guld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg