tisdag 13 september 2016

Tvätta fönster utan skrapa

Här får du tips och instruktioner för att putsa fönster utan ränder! Och – ett supertips på hur du gör din fönsterputs utan kemikalier. Om du använder fönsterskrapa – var noga med att torka ren skrapan efter varje drag, . En torr skrapa riskerar nämligen att ”hugga fast” i rutan, och då har man.


Fönstertvätt: Det viktigaste är att tvätta fönstren ordentligt rena.

Det löser fett, gör rent utan parfymer. Yes fångar smutsen på molekylär nivå på ett effektivt sätt så att man kan skrapa av det. Vi använder ingen skrapa heller utan torkar torrt med gamla tygblöjor, de suger. En plötslig lust att putsa fönster är ett riktigt säkert vårtecken. Utan fönsterskrapan är det svårt att få riktigt rena rutor, alltid blir det någon liten.


En del använder skrapan som de har i badrummet till fönstren , säger Dennis . Lär dig rengöra fönster utan att lämna några ränder. Kom ihåg rätt blandning för att tvätta fönster.

Flytta skrapan I en kontinuerlig rörelse. Börjar det bli dags att putsa fönstren? Ta del av våra fiffiga tips och läs hur du gör egen fönsterputs - utan starka kemikalier.


Använder du skrapa är det viktigt att torka av den mellan varje drag, för att. Använd diskmedel eller fönstersåpa och varmt vatten. Diskmedel fungerar utmärkt, men det innehåller olja för att inte torka ut händerna på . På våren får jag sån energi och då är det roligt att putsa fönster och göra fint, säger Evelyn Kjellberg,. Tvätta av fönstret och gnugga bort fläckar. Putsa fönster - utan ränder.


Och några skitiga fönster går alltid att spara till våren. Skrapan ska helst inte ha rundade kanter utan raka. Nu till mitt bästa ”putsa fönster ” tips.


Hur får man gnistrande rena fönster utan minsta märken? Städexperten Marléne Eriksson tipsar om de bästa teknikerna och produkterna. Vi är proffs på att tvätta fönster och vet exakt vad man behöver göra.


Lyckades putsa några fönster.

Några tips när du putsar fönster. Spenderar du många timmar och mycket energi på att tvätta dina fönster , men upplever att resultatet blir lite halvdant? Ifall du varken har ti ork eller kunskap att tvätta dina fönster själv, kan.


Var även noga med att kontinuerligt torka av skrapan för att undvika fula ränder på rutan. Och diskmedel och vatten, säger Marléne Eriksson, vd på städföretaget Fejax och känd från .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg