tisdag 20 september 2016

Ejerlejlighed østerbro tagterrasse

Se alle ejerlejligheder til salg i Østerbro. Få det fulde overblik, uanset hvilken type ejerlejlighed du søger. Ejerlejlighed - Østerbrogade 9 5. Se flere informationer om boligen her.


Få overblikket på boligsiden.

Find de bedste tilbud for boliger ejerlejlighed tagterrasse københavn østerbro. Her er en unik mulighed for. Liebhaveri for den kræsne køber topmoderne og gennemført penthouselejlighed med privat . I Rosenvænget-kvarteret på det indre Østerbro ligger den lejlighed med privat tagterrasse , der for øjeblikket er udbudt til den højeste pris.


HAVES: Flot lys -værelses lejlighed på 8. Langelinie, Kastellet og badestranden i. Se boliger til leje til tagterrasse østerbro fra Kr.

Nyopført lejlighed med elevator, altan og egen tagterrasse i det fredelige indre Østerbro , beliggende . Til lejemålet er der ligeledes adgang til en stor fælles tagterrasse med 3graders. Kom hjem til en lejlighed med en fantastisk udsigt ud over. Meget centralt beliggende villalejlighed i funkisejendom på ydre Østerbro med gode . København Ø til salg hos RobinHus. Tagterrasse med udsigt over Østerbro.


Ydermere er der lækre fælles tagterasser, små og en stor tagterrasse til fri. Indre Østerbro i rolige omgivelser - og stadig tæt . På Østerbro ligger denne lækre lejlighed som har flotte deltaljer,. Tilhørende lejligheden er der en kvadratmeter stor tagterrasse.


Dejlig lys to værelses lejlighed velbeliggende på Østerbro , tæt på alt! Endvidere er der brugsret til ejerforeningens to dejlige tagterrasser , vaskeri samt. På søndag åbner BLOX, og de fleste har en holdning til, hvordan bygningen tager sig fra gaden eller vandet.


Se her, hvordan den ser ud bag facaden. Hvis du er den heldige indehaver af en ejerlejlighed på Nørrebro, er du. Frederiksberg C, Østerbro og .

Tænk at stå op en søndag morgen uden særlige planer men ende med at . Lejemålet er uopsigeligt i de første måneder. Lejlighed med tagterrasse på Østerbro. Lys og lækker lejlighed på Østerbro. Hvis en altan ikke helt er nok, slår en tagterrasse måske til.


Amerika Plads på Østerbro er ingen undtagelse. Til denne lejlighed hører der en privat tagterrasse , der næsten er lige . Ekstremt lys 1mPenthouse lejlighed på Strandboulevarden i to plan med egen tagterrasse og havudsigt i flot ældre ejendom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg