måndag 4 september 2017

Hvad er vinkelsummen i en firkant

Ved hjælp af vinkelsummen på 3grader, kan du finde den fjerde vinkel i en firkant. Hver vinkel i en firkant har grader. Tegn en vilkålig firkant og en diagonal i firkanten. En trekant har vinkelsummen 180°.


Firkanter inddeles i følgende undergrupper:. En firkant har vinkelsummen 360° .

I dette avsnittet skal vi først se på hvordan vi finner vinkelsummen i en vilkårlig trekant. Deretter ser vi på vinkelsummer i firkanter , femkanter og . Derved ses også, at den nye firkant kan opdeles. Vinkelsummen i en 5-kant - Duration: 2:22. Constructing an Angle of 120.


Her kan du lære om vinkelsummen i firkanter. Her ser vi på hvordan man definerer en firkant samt kendetegnene (hvordan man adskiller dem) ved forskellige slags firkanter. Hvad er vinkelsummen i en firkant ? Forsøg at bevise, at resultatet gælder for enhver firkant.

S Tegn tre forskellige firkanter , mål vinklerne, og find vinkelsummen i hver firkant. Der findes forskellige typer af firkanter. Man giver dem navne efter deres sider og vinkler.


Du skal undersøge hvad vinkelsummen i forskellige polygoner er. Træk i hjørner og lav figurerne anderledes,. En polygon med n kanter, for n =. A Hvad betyder det, at rummet er tegnet i længde.


Undersøg om to firkanter altid er ligedannede,. Analyser beviset for sætningen om vinkle summen i en trekant på samme måde som beviset for pythagoras sætning blev . Hvordan beregner man arealet af et rektangel? Så nu spørger jeg jer kloge hoveder herinde, hvad er en n-kant og hvordan finder man. Så en n-kant er trekant, firkant , femkant, sekskant osv.


For at vise, at den lille firkant er et kvadrat mangler vi at vise, at dens vinkler alle er rette. Da vinkelsummen i en trekant er 180° fås. I kan dele ind i trekanter . På figur 5ses en firkant ABC der på figur 5er delt op i . De skal lægge mærke til vinkler i deres hverdag.


Eleverne skal kunne fotografere med.

En rombe er en smuk firkant. Før vi beviser dette, må vi redegøre for, hvad vi forstår ved afstanden fra et punkt til en linie. Mål vinklerne i romben og undersøg, hvad der gælder for vinklerne i en rombe?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg